Mi a baja sok embernek a sonny xperia J. -vel? Én most vettem de szerintem nagyon jó kis telefon, de ez attól is függ ki mire használja.
Én azért sokallom az árát érte, még ha részletre venném akkor is. Bár nekem nincs bajom a Sony telefonokkal mert próbáltam már ki pár olyat, de nekem valahogy nem áll kézre, jobban szeretem a Samsungokat. meg a régi nyomó gombos telefonokat de sajnos olyanokat már nem gyártanak :(
Nekem mondjuk agy előny ha van rajta internet elérés, most hogy munkába 1 órát utazok csak oda, meg én a buszmenetrendet is azon nézem meg, mert persze ahol felszállok nincs buszmenetrend a megállóba -.- És nem mindig érem el azt amivel haza szoktam járni.
Az a baj, hogy drágábban adják, mint a nála többet tudó Xperia U-t vagy Xperia sola-t.
Illetve még millió jobb telefon van nála olcsóbban, Huawei Ascend Y300 és sorolhatnám, de nem akartam "házon kívülre" menni, mert más márkák máshogy árazna, de ugye ott van az a két Sony példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!