Melyiket vegyem Samsung galaxy s4, vagy iPhone 5, vagy nokia lumia 920?
Lumia 920 jó választás, számomra az android egy fos rendszer. Legalábbis az, amelyik egy ilyen csúcsrendszeren képes megakadni, azt nem nevezném operációs rendszernek. Sokan a súlyát emelték ki, szerintem nagyon jó, érzem hogy van valami a kezemben, ami ráadásul minőségi is. Ezek után a kezembe fogni egy műanyag s4 "csúcstelót", hát játéktelefon benyomása vana dolognak.
Ami a wp8 rendszert illeti, nagyon rendben van, stabil, gyors és nagyon egyszerű. Ha nem érdekel a több ezer fingós böfögős app, hanem inkább a minőségi alkalmazások érdekelnek, akkor tökéletes választás.
Külsőre belsőre L920.
a szifon nem éri meg az árát, a L925 meg nem sokban különbözik, annyi hogy fém, illetve talán kamerában jobb egy picit, bár paraméterekben ugyanaz, ez valószínűleg szoftveres dolog lesz, ellenben meg fogja kapni még az idén a 920 is az új kamera szoftvert. És árban jobb.
Mindenki mást mond ami tetszik neki. Én egyiket se fikázom, szerintem iPhone 5öt vegyél, mert annak a hardware még nagyon sokáig elég lesz. az iPhone teljesen más mint egy Android telefon. iPhone nál nem a 8 mag meg a 4GB RAM miatt gyors a telefon hanem mert nagyon jól van megcsinálva az iOS mivel 1 rendszer - 1 telefon nincs semmi gond, de Android nál rengeteg készülékre kell megcsinálni. Az én iPhone 4 em is teljesen akadásmentesen futtat mindent. Amúgy iPhone on belül is a 32GB éri meg szerintem legjobban mert (nekem!!) a 64GB teljesen felesleges lenne.
u.i.: ez is csak egy vélemény attól hogy nem értesz egyet nem kell lepontozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!