Samsung Galaxy S3 vagy Iphone5?
Figyelt kérdés
Szeretnélek titeket megkérdezni szerintetek melyik én egy kicsit az S3 szeretném de megkérdezem ti mit mondtok2013. máj. 23. 18:39
1/13 amcsih válasza:
Android akkor samsung, de ha ios kell akk iphone.. nehéz a választás.. itt neked kell dönteni.. de ha a samsungnál maradsz, akkor az LTE kiadást vedd meg, mert abban 2giga ram van..
2/13 A kérdező kommentje:
Kösz
2013. máj. 23. 19:03
4/13 anonim válasza:
Iphone ezerszer jobb, a samu max papiron ér valamit, de az android nagyon messze ban az iostől, a telommeg egy gagyi műanyag tepsi
5/13 |Orfeusz| válasza:
Mostmár lassan ott tartunk hogy az S3-mat többen támadják mint az iPhonet :D Amúgy mindkettő jó telefon, kb. egy szinen vannak, bár az S3 hardverben erősebb, de nem sokban nyilvánul meg. Ha szereted a droidot akkor S3, ha iFan vagy akkor az almás.
Én egyébként a HTC One X+ra szavazok (a plusz fontos), azzal mellé nem nyúlhatsz.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget már megvettem az IPHONET 5
2013. máj. 30. 13:41
8/13 A kérdező kommentje:
tök jó sok játékot már rátettem jól megy nem akad.
2013. máj. 30. 14:29
10/13 anonim válasza:
milyen játékokat töltöttél?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!