Samsung galaxy s4 vs htc one vs sony xperia z?
melyiket vegyem nem tudok dönteni, melyik a jobb?
most egy sgs3-am van ha pl: megveszem a sony-t akkor nem lesz elavult a kijelzője? Aki megtapasztalta őket az írna róluk?
HTC ONE a legjobb egyértelmű!
Szerintem nézd meg a Sonyt élőbe és úgy döntsd el hogy tetszik e, nekem semmi bajom nem volt a kijelzőjével szemből tökéletes, persze nem kell hasonlítani a túlszaturált amoledhez.
HTC One.
Hardveresen kb mindhárom telefon egy szinten van, szóval azt most ne is figyeljük.
Szoftveresen mindhárom teljesen más, Samsung-nak a TouchWiz szerintem szörnyen néz ki, bár ha most SGS3-at használsz akkor nagyjából tudod, hogy milyen, Xperia Z sem a legszebb, de ezek ugye relatív dolgok, HTC One meg a legjobb ezek közül, habár az sem tökéletes.
Anyaghasználat terén egyértelműen HTC One, az olyan telefon, hogy élmény kézbefogni, másik kettőnél nincs ilyen.
Amibe még szintén legjobb a HTC One az a kijelző, ehhez nem férhet kérdés.
Amibe megintcsak a legjobb: hangszóró.
Igazából egyetlen egy hátránya van csak, a kamerája. Ez nappali fényviszonyokban nem a legjobb. Nem csinál azért szar képeket, de a másik kettőtől elmarad. Viszont az előlapi kamerája ennek a legjobb, illetve éjszakai fényviszonyok között is ez csinálja a legjobb képet.
Szóval hacsak a fényképezés nem a legfontosabb (de akkor amúgy sem telefon kéne venni) akkor HTC One.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!