Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia telefonom ha megakarom...

Nokia telefonom ha megakarom nyítni a galériát vagy az alkalmazásokat azt írja: "A fájlrendszer foglalt. Próbálja meg később", miért?

Figyelt kérdés
Hónapok óta ezt csinálja, hogy lehet helyreállítani?
2009. okt. 4. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:

attol függ milyen nokia

nekem akkor szokott ilyet mikor géppel probálom összekapcsolni.

van amikor segit,hogy kibedugom 10x,és elfelejti

de volt már hogy formázni kellett

legrosszabb esetben szoftverfrissitéssel megoldják neked

2009. okt. 4. 09:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem szoktam gépre csatolni, hívás, sms és kamerát szoktam csak használni de most hiába fényképezek a képeket nem tudom megnézni...akkor szervizbe kell vinnem?
2009. okt. 4. 09:18
 3/3 anonim ***** válasza:

előbb probáld meg gépre csatlakoztatva megbütykölni,vagy egy hozzáértő ismerős megnézi,szerviz drága ha nem garanciás már

ha garis,akkor vidd be egyszerüen (bár ha nem garis,akkrois megmondja h ez a baja,ennyi az ára,vesztenivalo nicns)

2009. okt. 4. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!