Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van ez az Xperia U-mmal?

Miért van ez az Xperia U-mmal?

Figyelt kérdés

Egyszer sikerült mostmár nem:

Hogy felolfottam a képernyőzárat és oldalra volt döntve a kezdőképernyőnem tudom hogy csináltam de nagyon tetszett hogy csinálhatnám meg újra mit kell csinálni hozzá?

Már próbáltam dönteni,rázni meg minden de már nem megy :c

Minden oldalra volt döntve tudjátok mint a képeket is ellehet forgatni,de én magával az egész telefonnal csináltam még a háttér is elfordult hogy csinálhatnám meg újra?

2013. máj. 22. 22:49
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A Beállítások/Megjelenítésen belül az Aut. képernyőforgatás legyen bepipálva. Így a kép bármikor elfordul, ha úgy tartod a telefont. A kezdőképrnyő csak akkor fordul el, ha töltőn van a telefon. Azonban rávehető egy külön programmal, hogy forduljon el az is.

[link]

2013. máj. 22. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!