Miért akad folyamatosan az s advance telefon?
az a baj pont péntek este vettem szóval pont ma este járt le a 3 nap.
De ez így hülyeség, mert én ma is visszavittem volna ha nem lett volna zárva a bolt.
oké
ma elmegyek.
De még az akadást nem úgy kell elképzelni, hogy csak akad és ki tudok könnyen lépni belőle, hanem mikor elindítom a videót az egész telefon meghal és nem reagál semmire sem.
De majd ma megmondják ha már éjfél után vagyunk :D
15# Ez azért nem így működik.
Nem azért fizetett érte pénzt, hogy a házilagos javításával foglalkozzon (és amúgy sem normális, hogy 3 nap alatt ilyen állapotban legyen), szóval jól teszi, hogy visszaviszi.
Ilyenkor szokott az lenni, hogy lökik a tanácsokat a válaszolók: reset-eld le (mondjuk ezt tényleg megtehetnéd), cseréld ki rajta a rendszert, rakj rá másik kernelt majd attól jobb lesz. Utána meg kiderül, hogy ram hibás a mobil és így már a garanciájának is lőttek...
megkérdeztem miért akad a telefon a szervizben.
Erre a válasz: Nem tudjuk :D :D
Nem telenornál voltam hanem hivatalos samsung szervizben, mert a telenornál még azt sem tudják, hogy hogyan kell bekapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!