Samsung Galaxy S advance telefon navigációja vesz le pénzt? És a többi alap alkalmazás?
Új okostelefonom van, feltöltöttem 3500-al az egyenlegem, elindítottam a navigációt, 2 perc múlva jött az SMS hogy egyenlegem 300 ft alá csökkent. Nem hívtam, nem csináltam semmit az egyenlegfeltöltés után. Hogy állíthatom be a telefonon, hogy ha olyan alkalmazást szeretnék bekapcsolni ami pénzt venne le, a telefon írja ezt ki? És a Play áruházból letöltött ingyenes játékok később szednek le pénzt? és a frissítések?
Köszi
Semmilyen program nem szedhet le pénzt az egyenlegedről. Néhány progi használ mobilnetet ha be van kapcsolva, azért pedig rendesen számláznak ha nincs rá csomagod. Kikapcsolni a beállítások/hálózatok (vagy valami ilyesmi) menüpont alatt tudod.
A GPS nem kerül pénzbe, a térképek letöltése mobilneten keresztül viszont igen. Tehát egy offline navigációs program beszerzése nélkül nem igazán tudod használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!