Samsung Galaxy Mini szerintetek jó lesz első okostelefonnak?
Hát az elég béna Alca lehetett.
Nekem volt 990-es és szerintem összeszerelésben Android készülékek közül eddig a legmasszívabb volt amit eddig fogtam. Komolyan úgy össze volt rakva hogy még feszítővassal se lehetett volna szétszedni :D szerintem ez egyik legjobban sikerült készülékük ez volt. jelenleg OT-995-öm van és imádom leszámítva az ICS-t amire frissítette magát de már elérhető a javítás hozzá. A kijelzőnek is gyönyörű színe van napfénynél is látszik a betekintési szög pedig szinte kiváló. Én bátran merem ajánlani az Alcatel készüléket mert ez a 2. és jó áron jó telót adnak. :)
Ízlések és pofonok. :) minden telónak vannak hibái. de a Galaxy minitől persze az 1-től szerintem minden jobb.
Pn nokia 5800-nál zenehallgatás közben csak ennyivel bökte ki a szemem "Általános rendszerhiba" utána rebootig nem volt hajlandó zenét lejátszani tehát egyik készülék sem tökéletes. nekem nem volt ilyen problémám az alcatellel a 990-el is annyi bajom volt hogy fülhallgatóval nem lehetett telefonálni mert némította a teló mikrofonját ha csatlakoztatva volt... de lehet hogy ez már a Telenor hülyesége miatt volt és nem a gyártó hibája. minden esetre én nagyon meg vagyok elégedve az Alcatel készülékeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!