Vettem egy japán régiós szoftverű Androidos telefont. Szervizbe visszavittem, h ez így nekem nem jó, mert android market nem volt rajta, meg csomó alkalmazás japán volt. Kell ennél több? :D (többi lent)
Figyelt kérdés
Kicserélték valahogy Magyar régiós szoftverre, végre van android market is, és eltűnt a sok hülye japán alkalmazás is. Viszont feldobta, hogy elérhető az android 4.1.2 frissítés. Ha frissítek akkor marad magyar régiós, vagy újból japán lesz? Azt mondták a szervízben, hogy ne szoftvereljem, mert nem vállalnak akkor garanciát. De ez is beletartozik, vagy csak a rom csere, root meg hasonlók?2013. máj. 18. 12:43
1/6 anonim válasza:
Az lenne a kérdesem,hogyha imelt kapok,es tul nagy,akkor meg inggyen kihoza a pósta,vagy be kell menni erte póstára? Aztat mondgya a fiam,hogy százöt kilobbáj,nem birom el,tehertaxit tudna valaki ajanlani!!!? Köszike!
3/6 A kérdező kommentje:
sony xperia p
2013. máj. 22. 18:34
4/6 anonim válasza:
Flashtool-lal tedd fel a 4.1.2-t.
5/6 A kérdező kommentje:
honnan szedem le?
2013. máj. 27. 18:41
6/6 anonim válasza:
Frissítheted, mivel most magyar a rom, ezért a hozzá tartozó magyar frissítést fog rátenni. (Flashtoollal ne is próbálkozz, könnyen elronthatod a telód.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!