Samsung Galaxy s4 vs Nokia Lumia 925?
Figyelt kérdés
Érveket is kérnék.2013. máj. 18. 10:42
11/20 anonim válasza:
2-5 re nyert a lumia 925 , szerintem is azt vedd . Előttem lévők mind le írták az érveket 😊.
12/20 anonim válasza:
Én mindkettő telefont tüzetesen megvizsgáltam és hidd el a Galaxy s4 sokkal jobb felhasználóélményt nyújt, mint a Nokia Lumia 925! De mindenkinek saját szíve joga dönteni. Amúgy olvass teszteket, ha lehet külföldieket, a jelenlegi legjobb telefonnak mindenhol a Samsung Galaxy S4-et tartják, szerintem ez elmond mindent. Ezen az oldalon szakmailag hozzá nemértő emberek írogatnak, egy ilyen drága felső kategóriás telefonnál fontos a szakmai ismeret.
13/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
Mondjuk az adatok semmit nem érnek , mivel 1001 en leírták hogy a windows ugyan azzal a processzorral gyorsabb mint az S4 , de egyébként is most csak 0,25 másodpercekről van szó. Szerintem a Galaxi s4 nem sokkal jobb mint az s3 , jobb processzor , hiába mert eddig is tökéletes volt . Jobb kamera , a Lumiáénál nem jobb , nem cak a megapixelt kell nézni szerintem nem éri meg az s 4 magát .
15/20 anonim válasza:
Ennyi erővel, akkor meg tényleg iPhone 5, mert az a leggyorsabb telefon a palettán, mivel annyira jól van optimalizálva az iOS, hogy kenterbeveri, mind az SGS4-et, mind a Lumia 925-öt. Igaz a kamerája nem a legjobb, de a legjobbak között van. Viszont, aki komoly telefont akar venni ebben az árkategóriában, az vagy HTC One-t ( neki 4megapixeles a kamerája, és tényleg nem ez számít) fog venni, vagy Galaxy S4-et.
16/20 anonim válasza:
Ha már felhasználói élmény akkor Iphone 5, és lelehet pontozni, idióták..
Ha mindenképpen szardroid kéne akkor meg htc one, sok okos dolog van benne, és annak jobb a kijelzője még az i5-nél is, ezekhez az oledos szutykokhiz meg hozzá se lehet hasonlítani, annyivel jobb.
17/20 anonim válasza:
Jó volt olvasgatni, hogy nem csak beszűkűlt divat emberek vannak ilyen helyen és elég sokan jónak tartják a 925öt! :) De amin kész vagyok ez a " Mindenhol a Galaxy S4et tartják a legjobb telefonnak " Te amúgy mit álmoödtál? ez minden csak nem igaz...amúgy meg sztem menj el egy olyan boltba ahol megtudod tüzetesebben nézni mind2t és ki is tudod próbálni az döntösn! Szerintem azonkívül, hogy a Samsung futtatott márkatermék semmi egyéniség nincs benne a WP8 rendszere viszont kötöttebb és kicsit beletanulósabb, deviszont, ha sokat használsz kamerát sokkal inkább Lumia 925! Többit majd meglátod mennyire jön be... :)
18/20 anonim válasza:
Ja és amit hozzátennék a parasztvakí tás a Galaxy S4nél az Android véletlen se kezeli normálisan a 4 magot! :D
19/20 t-34 válasza:
Szrintem is a Lumia 925. CSoda. Teljesen magadra szabhatod a telfon külsejét. 100 féle képen variálhatod. Az s4 egy divat Telefon csak a reklámnak köszönhetően lett valami. a samsung sose volt valami szerintem. AMikro nem volt érintőképernyő sehol ne mvolt a samsung. kis szerencséjére mikor ez az android bejött gyorsan egymáshoz ragadta kés csak ennek köszönheti siekrét. figyelj ha akarsz veni androidot akkor ink vegyél talán htc one. egsedi külső jó audio fémház vagy ha nagy kéeprnyőre vágysz akkor sonny xperia Z vagy Z1 mert az legalább vízálló. az menő is tud lenni strandon tolod vízben de a samsnug egy rakatt fos. ink lumia az jó nekem is az van 820 és teljesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!