Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy s4 vs Nokia...

Samsung Galaxy s4 vs Nokia Lumia 925?

Figyelt kérdés
Érveket is kérnék.
2013. máj. 18. 10:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Hardveresen egyértelműen SGS4, viszont a Lumia 925 is van olyan erős, hogy pár évig még ne kelljen lecserélni.

Szoftveresen meg attól függ melyiket szereted jobban, Android vagy WP8.

2013. máj. 18. 12:26
 2/20 anonim ***** válasza:
Én a WP miatt a Lumia 925-öt venném, nem szeretem Androidot. (egyéni vélemény még mielőtt valaki belekötne)
2013. máj. 18. 13:20
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
iPhone 5. Hidd el, sz rd lenazt ami a papírra van írva, ezeknél még a 4S is sokkal de sokkal jobb.
2013. máj. 18. 13:28
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

Előző:

remélem a %-okból rájöttél, hogy mennyire hülyeséget írtál.

2013. máj. 18. 15:07
 5/20 anonim ***** válasza:
Először döntsd el milyen oprendszer kell.Én az S4-et venném mert nekem az Androidon kívül más nem kéne soha.Mind a kettő csúcskészülék csak ugye a rendszerük miatt teljesen más.
2013. máj. 18. 15:28
 6/20 anonim válasza:
Igen engem is ez zavar...Az androidot tudom kezelni, de a W8ban nem vagyok biztos...
2013. máj. 18. 17:22
 7/20 anonim válasza:
bocsi...az utolsó válaszolónak szólt a válaszom :)
2013. máj. 18. 17:24
 8/20 anonim ***** válasza:
Szegény iPhone 5-öt már mindenhova belekeverik! Jó telefon, de nem mindenkinek. Amúgy Galaxy s4, bátyám most vett egyet és nagyon, nagyon kielégít minden igényt!
2013. máj. 19. 14:04
 9/20 anonim ***** válasza:
Szerintem Lumia 925 , a Windows ugyan olyan processzorral gyorsabb , sokkal jobb a kamerája , és 0,5 col -al kissebb , és ez pont az a határ hogy 4,5 col befér a zsebbe 5 már nem , 5 colos telefont kényelmetlen megfogni és az ilyenekről hogy zsebbe rakod és zenét halgatsz le is mondhatsz róla . Szerintem inkább egy minőségi és megbízható készüléket vegyél ahelyett amit korea kiszar .
2013. máj. 19. 15:49
 10/20 anonim ***** válasza:
67%

Egyértelmű hogy LUMIA 925 .

- Jobb a kamerája .

- Megbízhatóbb OP rendszer .

- Szebb telefon , a lumia valahogy ki is néz , a Galaxi egy nagy ronda képernyőn kívül semmi sem .

- Kicsivel kisebb képernyő így még a zsebbe is belefér .

- Kitűnsz a tömegből , nem te leszel a 2.000.000.000 aki ugyan azzal a sémájú telefonnal feszítesz .

- Finnországot támogatod , és nem Ázsiát .

- Hosszabb támogatás.

- Ingyenes navigáció

- Rengeteg Nokia alkalmazás

- Élő csempék , amikre csak rá kell nézni és látod az időjárást , és még sok mindent .

- Változtathatsz a csempék színén , a kedvenc színedre változtathatod .

Szerintem egyértelmű hogy a Nokia győzött .

2013. máj. 19. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!