Ti melyiket választanátok? Samsung Galaxy S4 vagy Sony XPeria Z?
Figyelt kérdés
Miért? Melyiket? Tapasztalatokat várok, üzemidő, képességek, software, hardware, dizájn, kezelhetőség, összeszerelési minőség stb.2013. máj. 17. 20:28
1/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Ha mar premium kategorias telefonon gondolkodsz akko valassz egy olyat ameik premium anyagokbol keszult ne muanyagbol mint a samsung. Eggyertelmuen Xperia Z (nem fogod megbanni elhiheted nekem az van)
5/8 anonim válasza:
ezek a galaxyk túl vannak árazva.
a sony minőségi telefonokat gyárt, nekem is az van.
6/8 anonim válasza:
S4 1 válaszoló magyar menűs volt sony xperia z m képernyője a s4 hez képes szürke alig van szine.
8/8 anonim válasza:
Van magyar nyelvű menü az s4-en, hardware-ileg jobb a s4, előny vagy hatrány a Z-vel szemben a leszedhető hátlap, mondjuk szerintem előny már csak abból kiindulva hogy volt egy készülékem ami nem volt szétszedhető és dobhattam ki egy kisebb hiba miatt. Gyakorlatilag az S4 mindenben jobb feltéve hogy egymás mellé teszed a 2őt és nem csak vaktában szidod az egyiket. Bár szivem szerint Z-t vettem volna mert külsőre jobban néz ki, de nem hiszem hogy egy ilyen kategórás készüléket az ember a kinézete alapján vásárol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!