Ti milyen telefont vennétek kb.100 ezer forintból?
Tudnátok ajánlani jó telefonokat ilyesmi árban?
Én az xperia s nézegettem, vannak jobbak hasonló árkategóriában?
A Sony készülékei elég jók, de én a Samsungot ajánlanám, azok közt is inkább az Andoridosokat, mert azok nagyon jók.
HTC-vel sincs baj, de nem elég tartósak sajnos. A barátnőm elég sokat szív vele már, egy leejtésnél is megrepedt a fél telefonja, csak azért. Plusz a húgának is olyanja van, ő sem elégedett vele igazán.
A szar support miatt. A frissítések nagyon lassan jönnek, még a zászlóhajós Z -n sincs 4.2, pedig már vagy fél éve kijött. Ha nagynehezen kiadnak egy frissítést, az is biztos egy összehányt valami, ami tele van bugokkal. A legpoénabb, hogy minden egyes frissítéssel használhatatlan lesz a telefon telefon funkciója. A 2.3 -al még rendesen, gyorsan lehet telefonálni. A 4.0 -már idegesítően lassú, a 4.1 meg már majdnem lehetetlen. És még csak arra se lehet fogni, hogy gyenge a hardver, mert egy Z n is lassú.
Ha mindenképp droidos telefont akarsz, akkor az nexus 4 legyen. Ott egyből kapod a frissítéseket.
Xperiák közül az SL-t, és az iOS-ból pedig az iPhone 5-öt ajánlom..
Én 100,000 ft-ból ezek közül választanék: Huawei Ascend P1, iPhone 5, Samsung Galaxy S3 mini, Samsung Galaxy S2, Alcatel OT-997D, LG Optimus L7 II.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!