Feltöltöttem a kártyámat 3000ft-al. De nem tudok hívni? Bővebben lent
Tegnap 2x 1500 ft al feltöltöttem a telefonomat, és rá 2 percre jött egy sms hogy az egyenlegem ennyi és ennyi... majd rá 5 perc múlva jött újra sms hogy 300 ft ill 5 perc alá csökkent az egyenlegem. Senkit nem hívtam, nem neteztem. Viszont ma reggel tudtam hívni, akkor nem vették fel a telefont, hanem visszahívtak. Azóta nem tudok hívni!
Xperia J telefon.
Az még nem jutott eszedbe hogy felhívd az ügyfélszolgálatot???
Ők perce és kilobitre lebontva azonnal megmondják mi történt az egyenlegeddel!
Nem jártam még így. Adatforgalom mindig is be volt kapcsolva, sosem vont le pénzt, ha neteztem. Azt hiszem GO!Net M- ezzel netezek rajta.
Viszont ha még is a net vette volna le, nem hiszem, mert nem neteztem rajta tegnap óta.
"Adatforgalom mindig is be volt kapcsolva... ...nem neteztem rajta tegnap óta."
Attól, hogy nem netezel, az Android előszeretettel eszi a netet. Szerintem lejárt a net előfizetésed, nem aktviálódott újra és átvette a szerepét a NetStart, ami eléggé drága.
Itt lépj be és ellenőrizd a mobilneted: [link]
Meg ne akadj a jelszónál, ott van a nem tudom a jelszavam lehetőség, mellyel új jelszót készíthetsz.
Köszönöm szépen!
Valószínű akkor ez lesz a probléma, amit írtál. Tegnap előtt járt le az internet használat rajta. Amikor feltöltöttem a kártyámat 3ezerrel, nem aktiváltam vissza. Gondoltam enélkül is jó lesz minden. Máskor jobban odafigyelek, most vettem a telefont nem rég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!