Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S. O. S Feltöltöttem a kártyám...

S. O. S Feltöltöttem a kártyámat és v. mi levesz rola pénzt?

Figyelt kérdés

30-as vagyok most töltöttem fel kártyámat és ahogy feltöltöttem rá egy órára lekaptak 500ft-ot most meignt vagy 100at... és kapok v.mi mobi.data.net üzenetet.

De nem regisztráltam semmire! MIt csináljak? 18/F

2009. szept. 28. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:
tiltsd le a 1777-en az emelt díjas sms- és hívás fogadását/hívását
2009. szept. 28. 18:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Sikerült megcsinálnom letiltották az emelt dijas sms-ek fogadását. KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!:) Másnak okozott már ez problémát?
2009. szept. 28. 18:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen. A páromnak!!! Volt hogy egy hónapban kapott 93-at... 93x300=27900...

Azt hittük elájulunk!!! Nem regelt semmire, egyszercsak kapta őket.

Ő is ilyen mobi.data.net-et

Vigyázz ezekkel a T-.... rohhhadék!!!!!

L/22

2009. szept. 28. 19:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Pfff az nem semmi megfojtok akkor egy t-mobilost. Nos, most elintéztem ezt a tiltást akkor mostmár nem lesz ilyen gondom ugye?
2009. szept. 28. 19:34
 5/10 A kérdező kommentje:
3500ről van 2300am k...va jó!:(
2009. szept. 28. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen anyumnak volt.

Apum küldött ilyen hülye SMSt, mint ami a TVbe van hogy mennyire vagy okos, kiküldik az IQdat, mennyire illessz össze a pároddal blablabla... azzal hogy elküldöd nem csak egy szimpla smst küldesz nekik, hanem egy megrendelést is erre a szolgáltatásra. (apró betűs rész)

Mi az emelt díjas smsek tiltásával oldottuk meg az ügyet.

2009. szept. 28. 19:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Erről nem a T-mobilosok tehetnek, mert a fiam vodafonos kártyáját is leszívták!!!... :-[

Ő is ilyen TV-szavazásra küldött SMS-t, utána hónapokig nem jöttünk rá, hova tűnik el a sok pénz a kártyájáról, pedig nem is viszi sehova magával a telefont, látszott a híváslistán, hogy nem is telefonált!

Akkor lecseréltük a kártyáját T-mobilosra.

A T-mobilnak legalább az az erénye, hogy náluk letilthatók az ilyen emeltdíjas számok!!!

2009. szept. 28. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Ugyanez van akkor is, ha bekapod a csalit : töltsd le az "ingyenes" csengőhangot, háttérképet, képernyővédőt, stb... Ahogy letöltöd, utána havonta rád számláznak xx Ft-ot úgy, hogy csak levonják a kártyádról szó nélkül és kész! (A weboldalukon az apróbetűs "Szerződésben" benne van, csak azt senki nem olvassa el.)
2009. szept. 28. 20:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy valamelyiknek áldozata lettem de nem emlékszem rá h bármi ilyet csináltam volna. Szimplán próbálkoznak ezzel v.mi cég vagy mittomén nem szép dolog...csöppet elkapott az idegbaj mikor megláttam h minusz 1000ft két részletben . De mostmár én is letiltottam az emelt díjas sms-ek fogadását:) Köszönet érte első válaszolónak na meg mindenkinek hogy szántak rám némi időt:)
2009. szept. 28. 20:51
 10/10 anonim válasza:
ugyan ez a gondom ...aki bedől ingyenes meg tesztes hülyeségnek az meg is érdemli!!!! Én sehol semmit sose ...és mégis elég nagy tételek tűnnek el a 30-as karimról ....és nem tudok rájönni hova . sehol nem rgisztráltam semmit se kűldtem sehova és mégis
2012. ápr. 15. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!