Egy androidos telefonnak (például Samsung Galaxy Ace 2-nek) könnyebben betörhet a képernyője, mint egy sima érintőképernyősnek (például Samsung Monténak)?
Figyelt kérdés
Most Samsung Montém van, és gondolkoztam azon, hogy lecserélem Ace 2-re, de félek, hogy nem lesz olyan megbízható, és hogy leejtem (a mostanira is próbáltam vigyázni, de néhányszor leejtettem, de szerencsére nem lett semmi baja), és félek hogy az Ace 2-t egyszer sem ejthetném le, mert eltörne. Tényleg könnyebben eltörne?2013. máj. 13. 20:31
11/18 anonim válasza:
Én vagyok az első. Én nem sz.roztam senkit, én a telót sz.roztam, te meg engem, és innen kezdődött a vita. És akkor is sz.r az Ace 2 és kész, még házon belül és veri az S advance, még a sola-t is.Kérdezőnek: ha telót akarsz venni akkor galaxy s advance-ot vegyél, veri az ace 2-t és az xperia sola-t is. Még ott van az Xperia P az már sokkal jobb mind közül de az már kb. egy 10-essel drágább. De dönts ahogy akarod, csak aztán nehogy megbánd.
12/18 anonim válasza:
1./11.-Ezt normálisan is el lehet mondani nem kell minden mondatodba beletenni a sz@rt.Amúgy abszolút nem ez volt a kérdés,de mindegy.csak margóra megjegyzem-nem mindenkinek jön be pl. az S Advance(valakit zavar a formája,képernyője,stb..)Minden embernek mások az igényei és abba senki nem szólhat bele,hogy neki mi tetszik.
13/18 anonim válasza:
Sztem a szär szó a legmegfelelőbb szó ennek a telefonnak a jellemzésére, de mondhatok akármit az még nem változtat a tényen. Ha neki nme tetszik az ő baja ezért ítam oda: "De dönts ahogy akarod", viszont az szerintem elég nagy hülyeségnek szám hogy valakinek a telefon formája/kinézete vagy márkája többet ér mint a minősége, és ezért hoz rossz döntéseket.
14/18 anonim válasza:
A helyesírásért bocs de most éppen én is telóról írok. :-)
15/18 anonim válasza:
Nem tudom,miért lenne sz@r,de ha te mondod...Sajnos sokaknak számít a márka,hogy menők legyenek lásd Iphone tulajok 90%-a...
16/18 anonim válasza:
Sajnos igaz, de nem csak az az ájfonnal van ez, pont így van a galaxy névvel is, van akinek mind1 csak galaxy legyen ráírva. Hogy miért sz.r már leírtam, hogy vannak jobb alternatívák abban az árban de ha neki csak a kinézet számít akkor vegye.
17/18 anonim válasza:
Ace 2-vel nincs semmi baj,én sonyt semmi áron nem vennék,nekem ace 2van és eddig rossz tapasztalatom nem volt.
Egyik tesomnak s advance van és semmivel sem gyorsabb mint az ace2,pedig az 2x 1ghzes,ráadásul az aksija is jóval tovább bírja,és meg kapja a 4.1.2-es frissítést és elég valószínű hogy a 4.2 is lesz rá majd.
És nem törik be könnyebben a képernyő pedig már párszor le ejtettem.
18/18 anonim válasza:
Nehéz időszakon vagyok túl és a Samsung Wonder is megérezte. Hasonló kijelzője van, mint az Acenek. Olyanokat repült az a telefon idegességemben hogy el nem hinnéd. Nem egyszer dobtam földhöz. A kijelzője teljesen ép maradt. Hihetetlen strapabíró egy telefon. Ellenben a csúcs kategóriás Galaxykkal. Úgy törnek a kijelzőjük, mint a kristály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!