Egy androidos telefonnak (például Samsung Galaxy Ace 2-nek) könnyebben betörhet a képernyője, mint egy sima érintőképernyősnek (például Samsung Monténak)?
Vegyél rá szilikon tokot és strapabíróbb lesz.Én egyszer leejtettem és megúszta egy karcolással.
1.-nek: Te vag szar...Nem mindenki engedheti meg magának a csúcskategóriát....
Persze...A Sola az 500Mb ramjával az ICS alatt úgy elvérzik,hogy fuu+az Ace2-nek az akkuja sokkal tovább bírja,megkapja a 4.1.2-t és majd valamikor talán a 4.2-t is.
A Sola jobb valamiben az ace2-nél a +200Mhz-en kívül???Ja persze Sony...
Nem értem miért kell valakit rábeszélni egy szarabbra...
Nem mindenkinek jön be a Sony vegyétek márt észre...
A bench-ekre soha nem szabad adni.Az összes kivétel nélkül valamelyik irányba optimalizáltabb és nemcsak hardveres szinten.Nekem a képek 70-80%-a jól sikerül éjjel/nappal.a Solában nagyon kevés a ram+elég rosszul van optimalizálva az ICS-menüben is akadozik-ezért többen is lecserélték.az Ace-ben is be tudom telíteni a ramot nemhogy egy Solában.
A szarozást meg te kezdted és abszolút nem vág ide,mert nem ez volt a kérdés...(nem csak neked esik rosszul,ha leszaroznak/leszarozzák a cuccaidat)
1% az eltérés...félrenéztem...bocs..
De akkor meg minek szólsz be,hogy nem kellene szarozni másokat?Te magadat kevered bele.
Hát h én is rossznak tartom, de emiatt még azért taktikusan próbáltam érvelni. (am én is Samsungot használok)
De az eredeti kérdéstől eléggé eltértem sajnos :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!