Volt már olyan Sony telefon tulajdonos akinek megjavították a telefonját a szervizben?
Figyelt kérdés
Tényleg nem csinálnak semmit a Cordon Sony szervizben a telefonokkal?
Tapasztalatokat légyszi!
(Most akarok Sony telefont venni, de egyik ismerősöm panaszkodott rá.)
2013. máj. 13. 15:51
1/3 Clairvoyant válasza:
Napi átlag 300 telefont javítunk, és nem 50-60 fős a csapat, ezt elhiheted. Én még nem láttam a kezeim között olyan telefont, ami magától javult volna, aztán lehet, hogy csak álmodtam.
Ismerősödet üdvözlöm, ő biztos még soha semmit nem nézett el életében - emberek vagyunk mi is, de az esetlegesen általunk ejtett hibákat (és az a havi 6000 körüli telefon igen elenyésző része) igyekezzük orvosolni.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem visszaküldték sajnos javítás nélkül.
Vétel előtt mindenképp kérd meg az eladót hogy bontsa ki és had nézzd meg. Ha nemet mondanak, vedd meg máshol.
3/3 anonim válasza:
Én 1 hónap alatt kétszer küldtem el javításra. GPS hiba, műholdat talál, helyet már nem határoz meg, mert gyenge a jel. Nem egyszerű hiba, az biztos. Első körben nullázták a szoftverem, második körben, valamit cserélhettek, mert látszott, hogy szét volt szedve a teló, de most is ugyanúgy nem működik... Próbálom a cserét lebeszélni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!