Egy sony ericsson x10 mini PRO telefon tulajdonos segítene nekem?
Szeretnék tudni minden hasznos dolgot a telefonról.Miket tud, mire képes..előnyök és hátrányok stb..
Még egy apró kérdés..Ugye érintő képernyős?
Köszönööm!!
Mért ne lenne érintőképernyős? Természetesen az :D
Amúgy mi érdekel? Én szívesen mesélek neked róla :)
Hát...mondjuk a kamerája nem készít rossz képeket, 5megapixeles a kamerája, bár ugye mondják, hogy fényképezésre fényképezőgép kell, nem pedig telefon. De hogyha a fényképezőgép nincs a közeledben? :O
Akkor az Android marketből sok jó progit, játékot lehet hozzá tölteni...
Filmet nézni még nem próbáltam rajta, de elég kicsi a képernyője, szóval szerintem nem annyira élvezhető, mintha mondjuk az x10-esen [a nagyon] próbálnál filmet nézni.
Nekem nincs rá panaszom :) Szerintem tökéletes =D
Ezeket a szimpi válaszokat szeretem..:DD
Ezek jó érvek..:DD Milyen fülest adnak hozzáá..és hogy szól a musiiic rajta??:D
Mondjuk a filmnézés nekem jó lenne, mivel sokat utazok..:/
Majd ha esetleg kipróbálod megírhatnád milyen..:)):DDD
Egy sima átlagos fülest adtak hozzá :) vagyis nem nagyon értek hozzá, de semmi különös :D
A zene jól szól rajta :) Nekem legalábbis nincs bajom vele :D
De ajánlom figyelmedbe a mobilarena tesztjét: [link]
Ez jó oldal..köszi!:))
Hol vetted a telót?Rendelted netről vagy esetleg vmi telefontársaságtól vetted?? Én a Vodafone-tól szeretnék venni ugyanis előfizetéses vagyok már 4. éve és így olcsóbb.Szóval ha vhonnan ilyen helyről vetted mégis miket adtak hozzá??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!