Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Te melyiket szereted? IOS,...

Amcsih kérdése:

Te melyiket szereted? IOS, Android, Windows Phone?

Figyelt kérdés
Mit szeretsz, és mit utálsz benne?

2013. máj. 13. 06:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Töltsd le akkor a 20 ezres telefonra mondjuk a Modern Combat 4-et. Oké, hogy az játék, alkalmazások meg általában elfutnak egy olcsóbb készüléken is, de egy 20 ezres telefon olyan lassú, hogy még ha tud is valamit, az szar.

Nekem is egy régi szar telefonom van (HTC Wildfire S) és igaz, hogy tudok rajta netezni, videót nézni, meg mindent megcsinálni, de egyszerűen hulladék.

Hardvert tényleg hülyeség volt belekevernem, de mondjuk annyi köze van a hardvernek a szoftverhez, hogy egy 20 ezres telefon olyan gyenge, hogy az nem elég a legtöbb szoftver normális használatára.

2013. máj. 13. 15:09
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

Árulja már el valamelyik androidos fanboy, hogy ezt mi a f*szért kellett lepontozni?

"Windows Phone

szeretem: gyors, stabil, szerintem szép

utálom: nem lehet letöltött programot telepíteni"

2013. máj. 13. 16:11
 13/13 anonim ***** válasza:
73%

Itt senki se hasonlította a HW-t.Ő találta ki ezt.Azt akarta megfogalmazni,hogy szabadabb az Android,csak nem ezt írta."de többet tud egy 20 ezer forintos androidos telefon, mint egy 250 ezres iPhone, vagy 150ezres Lumia."Ezt írta!

Aztán rájött hogy ez butaság,és ezzel akarta menteni a menthetőt.Aztán egyértelmű dolgokról beszélt.Nekem is volt Androidom,ÉN TÉNYLEG tudom miben tér el a WP-től.Ahogy mindenki nagyjából,nem kell mindig leírogatni,mintha rohadtul most megmondaná azt amit csak ő tud.:)Amit le is írtam a hosszú válaszomban.

"A legnyitottabb rendszer a három közül.Gyakorlatilag kis túlzással azt csinálsz vele amit akarsz."(az már más tészta hogy működik e az,egy 20ezres telefonon)Ezt az "ingyen van az Android" meg nem is értem.A Google abból él,hogy eladja harmadik félnek az adataidat,ill. reklámokból.Ha a Coca-Cola reklámoz a Google valamelyik szolgáltatásában,azt a költséget veled fizetteti ki,amikor vásárolsz kólát.Tehát közvetve igenis te is kifizeted az Androidot.Semmi sincs ingyen!Nagyon naiv,nem tudom hány éves gyerek lehetsz,ha azt hiszed bármi ingyen van.Azok a napbarnított:)emberek faluhelyen,akiknél nincs bekötve víz,és a nyilvános vízcsaphoz járnak vízért,az sincs ingyen.Azt az adófizetőknek kell kifizetni.Egyébként én használtam mindhárom rendszert,talán azért nem vagyok elfogult egyikkel sem,és azért fogja azt a válaszomat mindhárom tábor lehúzni.Pedig WP-s vagyok.:)Sziasztok.

2013. máj. 13. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!