Mit gondolsz a Lumia 520-ról?
Nekem Lumia 620-am van..
Xperia U-ról váltottam át..
Megérte.. Sokkal stabilabb a rendszer..
Sokkal gyorsabb.. semmi akadás..
Lumia 520-at nem ismerem, de hasonló lehet a 620-hoz..
Szóval nem lehet rossz.. Én a 620 al teljesen meg vagyok vele elégedve..
eddigi leggyorsabb telóm..
Ugye tudod kedves hármas válaszoló,(ugye Android Vérpistihez van szerencsénk megint)hogy te egy birka fanboy vagy,vagy fizet a Google neked,de valószínűbb az előbbi.Soha nem értettem az ilyen embereket,hogy lehet egy profit orientált vállalatot imádni,és anyatigrisként védelmezni.Mond már meg az első válaszolót miért pontoztad le?Leírta a tapasztalatát,semmi mást.Csak azért pontoztad le,mert rossz fényt vet imádott rendszeredre.Más racionális oka nem lehetett.Megsúgom semmi eltérés nincs e között [link] és közted.
Soha nem értettem a fanokat,rendszertől függetlenül.WP fanok is vannak,akik meg úgy állítják be a droidot,mintha egy használhatatlan,bóvli,napjában tízszer összeomló rendszer volna.Azok ugyanolyan birkák,mint te.
Kérdezőnek bocsánat az off-ért,csak kijött belőlem.:)
Én legalább tudom, hogy a "MONDD" 2 darab D-vel írandó felszólító mód miatt. Vicces, hogy te beszélsz profitorientált vállalatról, mint Microsoft user. :) Amúgy nem tudom, mi bajod a Google-lel, az egyetlen vállalat, aminek az operációs rendszere (android ;)) ingyenes és nyílt forráskódú, ingyenes a böngészője és ingyenes a keresője is.
Gondolom, ha annyira utálod a Google-t nem használod a google.com-ot, sem a chrome-ot, de még androidot sem.
Gondolom nem tudod te szerencsétlen, hogy míg az android ingyenes, a WP és iOS fizetős! Ott nem csak a telefont fizeted ki, hanem a szánalmas zárt operációs rendszerüket is (a használati jogot veszed meg), ezért kerül pl. egy iPhone 250 ezerbe kártyásan. Ezért drágák a Nokiák (a tudásukhoz képest)és ezért lehet droidos telefont kapni akár 20 ezer forintért is. Remélem felvilágosítottalak.
Bocs az offért, csak úgy kijött belőlem. :$
Ez most a hülyének is megéri.19% kedvezmény,ha neten veszed.Nem kell bankkártya,meg semmi.Megrendeled,házhoz viszik,ill. vannak átvevő pontok (pl.nagy trafik cégek)ahol átveheted,és ott kell fizetni átvételnél.Én már vettem igénybe ilyet,akkor 10% kedvezmény volt.A vicc benne,hogy 3 üzlettel az átvevő helytől volt a T-Mobile.Ha hagyományosan veszem meg ott,akkor 7500ft-al drágább a telefon.
Nekem jelenleg egy Xperia Tipo-m van, még fél éves lesz , de sokszor rájön a fagyogatás,leállás,magától újraindul(wtf) , meg alkalmazások leállnak szintén maguktól.
Nyáron lehetségesen átcserélem egy Lumia 620-ra mert a WP nem baszakszik annyit mint a droid. Kedves Kérdező, én a helyedben az 520 helyett 620at vennék, mert , az hogy nincs vaku egy idő után eléggé zavaró lesz, mert sokszor sötétben akarsz fényképezni vagy mittomén bulifotót csinálni a sötétben, akkor hogy a fenébe fogsz az 520-al segédfény nélkül fotózni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!