Miért ilyen sz*r az android? :@
Van egy android- os tabletem és most bekapcsoltam de semmit nem lehet rajta normálisan csinálni -.-" Bármit csinálok azt írja hogy "Nem válaszol" és "Várakozok" vagy bezárom.Közben ez egy tavalyi tablet de a 2010 es iPhone 4 em még egyszer nem fagyott le és minden hibátlanul megy rajta...:s (igen, iPhone, lehet nyugodtan fikázni akkoris sokkal jobb)
Szóval a kérdés: Ha ennyire lassú, használhatatlan az android hogy lehet ilyen népszerű? Mért veszik annyian?
(végére gyorsan leírom hogy a tabletemet ajándékba kaptam...)
És ezt hogy? http://www.youtube.com/watch?v=6OUk0u7EBxA
Nekem a Facebook Messenger, meg a Play Áruház akadozik...
Azért mert az a concorde valami nem tablet hanem egy rohadt nagy és drága papírnehezék. Egy valamire való tablet árcédulája sem poénból van 70.000-80.000 felett.
Nekem is inkább az Apple felé húz a szívem, de Androidból is van használható táblagép, csak mint mondtam nem ebben az árkategóriában. Ezek igazából ilyen olcsó vacak "tipikusan kínai" gépek valami összegányolt android op. rendszerrel. Ezért ilyen használhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!