Milyen telefont érdemes venni a napokban?
Figyelt kérdés
Szeretnék valami nagyon újat. Eddig a Note 2-n gondolkoztam aztán megláttam élőben és kicsit elbizonytalanodtam hogy túl nagy:/ Valami szép nőis okostelefont szeretnék venni. Eddig mindig csak Samsungom volt és most is nehéz elválni tőle,nézegettem az S4-et is de álitólag túl drága ahhoz képest amit tud, de kiváncsi vagyok ti mit ajánlotok:) Érdemes Note 2-t venni? Mit ajánlotok?2013. máj. 12. 14:52
11/16 anonim válasza:
Jah, és a Mini Pro nem HD, hanem 320x480. Az közel sem HD :)
12/16 anonim válasza:
Attól még lehet HD, hogy a képernyő mérete 320x480.
13/16 anonim válasza:
14/16 anonim válasza:
HD attól hd, hogy a felbontás eléri a 1280x720-at... Tudod, számtech. szakközépbe járok, szóval had tudjam már jobban az ilyeneket ;)
15/16 anonim válasza:
Hát jó, akkor tudd jobban. De akkor a gyártóknak és a boltoknak is magyarázd el! ;)
Láthatod, linkeltem is. Nem az én baromságaim ezek. Én nem ezen a téren foglalkozom, én csak "közvetítek". Tudod ennek az oldalnak ez a lényege. :)
16/16 anonim válasza:
De amúgy a Mini-n persze, hogy szép a kép, mert a kis kijelző miatt a kis felbontással is elér egy olyan ppi-t ahol már nem látsz pixeleket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!