Ha bemegyek a szolgáltatóhoz, akkor ő tényleg megtudja mondani, hogy ki hívogat ismeretlen számon?
"Ha bemegyek a szolgáltatóhoz, akkor ő tényleg megtudja mondani, hogy ki hívogat ismeretlen számon?"
Igen-meg tudja mondani, csak éppen nem fogja elárulni. Kivétel az ha rendőrségi nyomozás vagy más egyéb ügy kapcsán esetleg fontos lehet. Még azt is le tudják nyomozni hogy éppen hol telefonálsz.
persze h tudja a szolgáltató, de nem poénból van olyan opció h le lehet tiltani a számot...
nem fogják kiadni, max rendőrségen keresztül, de érzésem szerint annyira nem komoly az ügy...
Szerinted ha így lenne akkor mi a franc értelme lenne a rejtett számnak???
Gondolkozz mielőtt felteszel egy kérdést!
A szolgáltató tudja hiszen akkor hogyan tudná számlázni a hívást??A hívó nemcsak a számot de még a készülék IMEI számot is elküldi híváskor ezért még a telefont is le lehet tiltani!DE csak rendőrségi vagy bírósági határozatra!
Szerintem amennyit tehetsz ha nem írja ki a számot ne vedd fel! én is igy teszem!
A szolgáltató 1000%, hogy tudja, hiszen vkinek leszámlázza, azt pedig tárolja. Ha részletes elszámolást kérek, kb 1000 ft-ért listán megadják, hogy hányadikán, hány órakor mennyi ideig melyik számmal telefonáltam. Innentől megvan, hogy kit hívtam, akkor is, ha rejtett számon tettem. Ezt visszafelé miért ne tudnák megnézni?
Csak szerintem sem mondják meg csak úgy.
persze hogy tudja a szolgáltató, az egy dolog h az ott dolgozó ügyintéző nem tudja, de megfelelő hozzáféréssel meg lehet nézni.
Viszont nem tom mit vársz, bemész és megmondják? nem szórakozából van rejtett szám, menj rendőrségre h olyan komolya az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!