Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek Nokia Lumia...

Szerintetek Nokia Lumia 820-at, vagy HTC 8x-et vegyek?

Figyelt kérdés
E között a két termék között vacilálok, ugye a HTC.nek sokkal jobb az elülső kamerája, meg gorilla glass is van rajta, meg a kijelző felbontás is jobb, de a nokia mégis csak nokia, meg cserélhető aksi, meg jobb a hátulsó kamera stb.

2013. máj. 11. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen hogy a nokia mégis csak nokia, de ezek a windowsos nokiák nem a legjobbak, rengeteg helyen olvastam róla és mind mondják hogy ha egy mód van rá hanyagoljuk a windowsos telefonokat, plusz memória kártyát sem lehet belerakni valami kompatibilitásos cucc miatt.

A HTC is jó meg minden de minőségileg egy hulladék, barátnőm kétszer ejtette le, és már annyira lötyögött az egész hogy kasznit kellett rajta cserélni mert a csavarok beletörtek, plusz a patentok is több helyen széthullottak. Még jó hogy olcsón tudtam szerezni hozzá. És ez mellett az USB csatlakozója is kivan lazulva amit újra kellene forrasztani. Szóval igazad van hogy a nokia mégis jobb lenne de az oprendszere egy kuka.

2013. máj. 11. 23:27
 2/5 anonim ***** válasza:

"plusz memória kártyát sem lehet belerakni valami kompatibilitásos cucc miatt. "

Windows Phone 8-as telefonba már lehet memóriakártyát rakni...

2013. máj. 11. 23:59
 3/5 anonim válasza:
Ha a Nokia Lumia 820 már WP8-at használ, én azt ajánlom.
2013. máj. 12. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem windows phone 7.8as telefonom van, es ez is boven veri az androidot stabilitasban,esztetikaban,strapabirasban az en meglatasom szerint. a wp 8 meg meg jobb,stabilabb es egyre csak bovul az alkalmazaskinalat is. En ajanlom a windows phonet,mert sztem a legjobb oprendszer.
2013. máj. 20. 03:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja es ugy mondom mindezt,h volt iphoneom es androidom is (utolso valaszolo)
2013. máj. 20. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!