Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4S 16 GB ér dupla...

Iphone 4S 16 GB ér dupla annyit árban, mint egy Iphone 4 8 GB?

Figyelt kérdés
Az előbbit 150e-ért venném, az utóbbit 70e-ért. Kevés a 8 GB?
2013. máj. 11. 01:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
ha csak telefonálásra és facebookozásra használnád akkor bőven elég a 8 gigás. De ha sok zene+játék vagy film akkor kell a 16os 4S, mert ugye az alapból jobb, mint a sima 4.
2013. máj. 11. 02:07
 2/16 anonim ***** válasza:
42%
áhh, nem kell telerakni sem. ha nézünk 1-2 játékot, ami olyan izmosabb, az akár 1 gigát is elfoglal, plusz a játék közbeni mentések, simán feldúzzad 2 gigára is, emellett az alkalmazások szintén. facebook alkalmazás pl 20-30 megás, de ha be vagyunk jelentkezve, meg gyorsítótárba menti a képeket, stb, nálam is kb 2-300 megát elfoglal, szóval elég 4-5 kisebb nagyobb alkalmazás, meg úgy 100 zene, és tele van. amúgy olyan 6,75 GB szabad a 8-ból. úgyhogy én is mindenképp minimum 16gigásat ajánlom.
2013. máj. 11. 08:53
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Ne hari! De eleve hülye az aki Iphonet vesz 150000 Forintért, mint pl egy Samsung S3at 110000 Forintért. Ráadásul microSd bővítési lehetőségről hallottál már?
2013. máj. 12. 15:18
 4/16 anonim ***** válasza:
6%
Napi fagyásokról, laggokról hallottál már? Igen, ez az s3. Jobban laggol mint a jailbreakelt i4-em. Ezek után be lehet kussolni android fan!
2013. máj. 12. 20:53
 5/16 anonim ***** válasza:
nem tudom, mi volt az oka, hogy leszavaztatok, de akkor mutatok képet...nálam így foglalják a helyet a különböző alkalmazások... [link]
2013. máj. 13. 13:43
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Te idióta! 3 androidos Samsungom van. Note 2 s Samsung S3. Soha sem fagyott egyik sem. Bivaly gyorsak s megbízható készülékek. Az Iphone mar ezer éve a Samsung mögött kullog. De ha ennyire tele vagy akkor vegyél egy fos Iphonet! Bánom is én!
2013. máj. 14. 11:56
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

[link]

A 3. Mobilom szándékosan nem írtam ki. Viszont mobilokkal foglalkozom s elmondhatom hogy az Iphone egy fos.

2013. máj. 14. 12:37
 8/16 anonim ***** válasza:
mobilokkal foglalkozol...:D programozó vagy? vagy mi? márcsak mert mire való egy okostelefon azon kívül, hogy hívással vagy üzenetküldéssel elérhető vagy. elérhető vagy interneten akár instant message szolgáltatással, akár e-mail-ben. tudsz rajta zenét hallgatni, filmet nézni, mindenféle alkalmazásokat, játékokat rárakni. na ezt az iPhone mind tudja...mégis mitől lenne fos? Samsung sem tud többet semmivel...max másképpen tudja. És hiába mondod, köztudott, hogy a hardver nem ér semmit, mert a microlag-ok előfordulnak..ezt több SGS3 tulaj is bevallotta már...S4-nél is ugyanígy megvan, mert ahelyett, hogy a csúcsmodellek mellett kiadnak 10 másik modellt, inkább a rendszert optimalizálnák...de neeem, mert ki kell szúrni a szemét a felhasználónak egy óriási fullHD-s kijelzővel...meg a 4+4magos processzorral...ezzel szemben az apple inkább ráment a szoftverre...ezért nem fagy, meg semmi...de ezt egy Samsung fannak hiába magyarázom.
2013. máj. 14. 12:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Nézd meg az eladásokat! Ennyi ember nem téved. Továbbá én android fan vagyok, csak részben Samsung. Az Android sokkal jobban személyre szabható. Élőhátteret se tud az Iphone. A kijelzője is csak 2. A Super Amoled után. Tételezzük fel ugyanazt tudja mindkettő. Ezesetben sem reális az ára. Annyival nem jobb! Néha meglepődöm, hogy ennyire tele vannak az emberek, hogy egy ilyen méregdrága telefont vegyenek. Nincs itt gond, növeljék nyugodtan az adót, amíg valakinek ez a legnagyobb gondja.
2013. máj. 14. 18:24
 10/16 anonim ***** válasza:

Egyébként védd az igazad máshol!

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

Itt fel van sorolva az összes érv és ellenérv.

2013. máj. 14. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!