MikeB kérdése:
Ha használtan vásárolok iphone 4-et, van valamilyen árulkodó jel arra, hogy rossz?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy a külseje elmond mindent, mert hát ugye ha nincs kívülről leharcolva, akkor valószínű vigyáztak rá. Ebből adódóan műszakilag is jó lehet. Szerintem. De lehet hogy ez nem így van, ezért várom a ti véleményeteket! Köszi :)2013. máj. 10. 15:00
1/9 anonim válasza:
nem vennék soka használt telefont. A gyártók mind arra vannak ráállva hogy 2-3 évet bírjanak az újabb telefonok. Ezt nevezik villanykörte összeesküvésnek.
3/9 anonim válasza:
Felejtsd el az első összeesküvés elméletét. Én mindent használtan veszek.
Kérdezd rá, hogy nem e előfizura vették, mert elképzelhető, hogy nem fizetik, és tiltják a telefonodat. Ha esetleg még is előfizura vették, és mindenképp az kell, akkor is ne olyantól vedjél, aki 2 napja regisztrált, ha nem aki akár több éve, és sok pozitív szavazata van.
Ha kártyafüggetlen, kérdez rá hogy gyári, vagy szoftveresen lett e függetlenítve.
4/9 anonim válasza:
de az sem mindegy hogy mit veszel használtan. De én vigyáztam a telefonjaimra és 2-3 évnél többet nem bírtak. Te te tudod egy ilyen drága telefonnál.
5/9 anonim válasza:
olyan mint pl az autó kivűl szép és még csak 2 éves de már van benne 500.000 km.
Vagy honnan tudod hogy nem hajtották túl benne többször is a procit?
6/9 anonim válasza:
"Vagy honnan tudod hogy nem hajtották túl benne többször is a procit?"
Sokat gondolkodtál ezen a hülye kérdésen?
7/9 anonim válasza:
hát figyel vetesd meg vele aztán majd írjon később ha megszívta. De nekem mindegy.
8/9 anonim válasza:
fura is lenne egy iPhone-t húzni...na mind1. egyébként igen, benne van mindenbe, hogy lehet rossz. én másfél éve vettem használtan az iPhone 4-emet, semmi bajom nincs vele azóta se...szóval ez nem általános. valóban ki kell faggatni az eladót, mikor vette, mért adja el...az enyém egy ilyen apple fan volt, és azért adta el, mert annak idején már megrendelte a 4S-ét. mindenképp írni kell adás-vételit róla. sokan nem tudják, hogy kevésbé vagy előrébb vele, és bepánikolnak...ha valaki át akar verni, akkor úgysem merné írásba adni, amit állít...az enyémnek kezd a home gombja nem reagálni, ez gyári hiba, mert a 4S-el ellentétben ez még nem volt annyira szigetelve, és szép lassan rakódik bele a por. ez hivatalos szervízben ilyen 6ezer Ft-os tétel, szóval ezt célszerű ellenőrizni, eleve azt is, hogy tudsz-e vele hívni. olyat olvastam még koszolódással kapcsolatban, hogy a beszédhangszóró is koszolódik, szintén hívással(például valami ingyenes szám, szolgáltató ügyfélszolgálata) meg lehet nézni, nem-e halk a hangszóró, mert szintén 7ezres tétel a cseréje. illetve amit elmondott az előttemszóló. milyen függő, ha független, akkor gyári, vagy utólag valahogyan függetlenített. például ha iOS 6.1.3 van rajta, akkor valószínű nem szoftveresen van függetlenítve, ugyanis arra nincs jailbreak. ha ilyen 4.3.5 vagy 5.1.1 van rajta, és jailbreak is van rajta, akkor elképzelhető. szóval sokminden van, amit át kell rajta nézni.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az értelmes választ! :)
2013. máj. 11. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!