Xperia x8-ra tudnátok mondani főzött ics romokat?
ha lehet olyat ami ebben az évben jött ki , minden működik benne és kinézetre is ics téma legyen.
előre is köszi.
hát én nem tudom :D nagyon tetszik a rom meg a téma meg minden de továbbra se tudtam ezt a hardveres gondot megcsinálni hogy vigye.
am viszi csak mikor rányomok a képernyőre egyből belassul
na ezt küszöböld ki.
nekem nem ment, most a cm9 et akarom de nem a mini-t.
nem tudsz valamilyen cm9-et amiben minden működik?
mert az viszi a játékot.
meg én már minden jelly bean romot kipróbáltam de mindegyiknek ez volt a problémálya.
volt amin nagyon gyors volt meg minden de mikor játék akkor már hulladék. :D
Hát, ha alacsonyabb verziószám alatt jól fut, akkor nem tudom. Tény, hogy egy 4.1 több helyet foglal, de hogy a processzort lefogná, az meglep.
Esetleg megpróbálhatnád, hogy a fejlesztés/háttérfolyamat-korlátozásnál csak a játék idejére beállítod a "nincsenek háttérfolyamatok" opciót, hátha javul.
Vannak a teljesítmény-beállításoknál (vagy a fejlesztésben, nem tudom) olyan beállítások, hogy a grafikai műveleteket tisztán gpu-ra küldje, vagy cpu is dolgozzon, ott még talán lehet valamit produkálni.
Én a már említetteken kívül nem tudok tesztelt és megnyugtatóan megbízható 4.0 vagy 4.1 romokról.
ha olvasod még ezt akkor ezt megnézhetnéd , hogy mit produkál
http://www.youtube.com/watch?v=gQBmaPlO1NM
mindenki azt irja hogy jobb a jb de a játékot nem viszi ez érdekes.
#24, #26: jól néz ki. Még a héten letesztelem. Köszönöm a linket!
Van bennem némi szkepticizmus, mert frissen felrakva a MiniCM is ilyen gyorsan fut, csak aztán 1 hét alatt lassul kicsit. Ha ez nem fog, akkor marad is a mostani helyett.
oké várom azészrevételeidet a rommal kapcsolatban.
szerintem is jól nézki meg azt irják hogy nem lassul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!