Xperia x8-ra tudnátok mondani főzött ics romokat?
ha lehet olyat ami ebben az évben jött ki , minden működik benne és kinézetre is ics téma legyen.
előre is köszi.
ja. feltettem ezt a romot.
minden jó benne tetszik de nekem pont az a probléma, hogy nagyon belassul eggyes alkalmazás ha nyomva tartom a képernyőt.
ez mitől van? neked van ilyen?
pl ezt a játékot tedd rá és nézd meg vele: hill climb racing. nekem ez a tesztelős alkalmazás ha megy akkor minden ok.
A probléma oka kettős és hardveres. Az egyik ok a gyenge, lassú 600 MHz armv6 proci, a másik a satnya 250 MB belső memória. Ezen esetben mindkettő képességein felül ki van használva.
Ez nem rom kérdése.
Azért rakd fel a clean mastert, rakd ki az appkiller widgetjét főképernyőre és mielőtt nagyobb programot indítasz, nyírj ki vele minden mást.
Plusz: Beálítások/teljesítmény/processzor/undervolt the cpu bepipál, proci max frekvencia fel 652-re, állítsd a teljesítmény profilt performance-re. Ha stabil, pipáld be hogy őrizze meg a beállításokat újraindításkor is.
Plusz memóriakímélés:
Beállítások/fejlesztői lehetőségek/háttérfolyamatok korlátozása/max 4 háttérfolyamat.
oké köszi megnézem akkor.
gondolom neked is ez volt a probléma ha már így tudod a megoldást :D.
ma felrakom és majd válaszolok hogy jó lett-e.
A Clean Master appkillerét sajnos elég szorgalmasan kell nyomkodni így is.
Az előző verziójú MiniCM-nél max. 2-3 háttérben futó tevékenység volt, most meg valamiért 10-20 is fut néha. Szerintem a GoogleApps a hunyó, lehet hogy abból kellene egy régebbit feltenni.
ja és még 1 kérdés:
hogyan lehet beállítani azt , hogy amikor hívok valakit akkor ismeretlen vagyok és nem tudom seholse beállítani.
2.3.7 es romba benne volt hogy hívás beállítások de ebben nem találom.
amúgy ismered a swapper nevü programot?
azt hiszem azzal nagyobb ramot tudsz csinálni
"hogyan lehet beállítani azt , hogy amikor hívok valakit akkor ismeretlen vagyok és nem tudom seholse beállítani.
2.3.7 es romba benne volt hogy hívás beállítások de ebben nem találom."
Mert aljas módon nem a főmenübe tették. :D
A telefon ikonnal belépve a tárcsázás stb. menübe a bal hardver gombra nyomva jön ki a beállítások és ott van valahol.
"ezek a beállítások és az alkalmazások amiket mondtál segítenek abban , hogy egy komolyabb alkalmazást is vigyen"
Próbáltam, pl. NFS feltelepül, de nem indul el. Sajnos itt a hardverháttér a hunyó. CPU és grafikai támogatás kevés.
"amúgy ismered a swapper nevü programot?
azt hiszem azzal nagyobb ramot tudsz csinálni"
Nem kell, a rom is tudja. A beállítások-teljesítmény-memória menüpont alatt tudsz swap-ot engedélyezni, még a méretét is beállíthatod. :)
"te vagy a szakértő nézzél egy régebbit mondjuk az előző verzió gapps patch-et."
:D
Hétvégén hozzájutok, megpróbálom aztán referálok, mi lett. Ja egyébként addig az összes google alkalmazást letiltottam a play-en kívül és most jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!