A SWAP fájl mennyire terheli az sd kártyát?
Figyelt kérdés
Az én androidos telómban 175 mega ram van, amiből 130-at használ (fogalmam sincs, miért nem használja ki teljesen), és van olyan, ha vmi memóriaigényesebb progit futtatok, kilép belőle, a launcher sokáig tölt be néhány ilyen progi után (majdnem minden progi után), és utánaolvasva swap fájllal elméletileg meg lehet növelni a ram méretét egy kicsivel. Úgy döntöttem, h megcsinálnám, 16 gigás kártyából akad neki hely, csak olvastam, h a kártya tönkre mehet tőle. Ez tévhit, ilyesztgetés, vagy igaz? A memókártyákhoz annyira nem értek. A rendszerem: LG P350 Cyanogenmod 7.2, Intenso Class 4-es 16 gigás kártya. És eggyáltalán megérné-e megcsinálni? Nekem már az is elég lenne, ha nem lépne ki a progikból, a launcher gyorsan visszajönne kilépéskor és h ne lassulna be annyira a ram hiányban.2013. máj. 4. 13:08
11/12 anonim válasza:
Az egyik Sandisk class 6-os kártya teljesített a legjobban az ilyen SD teszteken. Azzal jobban fog működni, bár csodát ne várj tőle.
Sandisk mobile ultra class 6
12/12 A kérdező kommentje:
Ezt a kártyát 3000-ért vettem, most egy darabig biztos nem cserélem le, a sebességével nekem nincs gond. A ram bővítésen még gondolkodok egy kicsit, mert most nagyon is gyors és elég jól gazdálkodik a ramjával.
2013. máj. 4. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!