Mit csináljak a telefonommal?
Figyelt kérdés
Reggel futottam es a telefonomon hallgattam zenét és utana már nem tudtam használni. Nem érzékeliamikor meg akarom nyomni a képernyőt:/ Kivettem már 1000x az aksit a sim kártyát meg mindent de nem működik.2013. máj. 4. 12:19
1/3 anonim válasza:
Az érintő kijelző nem működik? a gombok igen?
Sajnos nem hangzik jól. esetleg nem párásodhatott be belül? Probálj várni vele pár orát hátha az okozza bár érdekes lenne., vidd vissza gariba szerintem.. tuti megoldják
2/3 A kérdező kommentje:
a gombok műkodnek csak.. a kepernyo nem:/ mar kb 2 oraja van kikapcsolva es azota szaritom.akkor .beviszem egy t mobile boltba.koszonom
2013. máj. 4. 13:37
3/3 anonim válasza:
ilyen problémával tuti h megjavitják.. ehhez nincs mit hozzáfüzni.. ha nem jo akkor nem jó.. gari :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!