Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek ideigle...

Milyen telefont vegyek ideiglenesen? (félévre)

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy most junius után költözök Bécsbe tovább tanulás céljából. Ám az Ausztria. Nekem meg egy magyar T-mobile-os Lumia 710-em van és jelenleg a WP-ket nem lehet függetleníteni. El nem adom, mert szeretem, internetezni tudok vele, játszani tudok vele, e-mailozni tudok vele, stb. Gondoltam veszek itthon egy kártyafüggetlen olcsó gombos telefont aztán majd valamikor kint egy jobbat.

Ami fontos, hogy tudjon internet megosztást, telefonálni lehessen vele, 3G, gombos vagy kapacitív érintő kijelző, minél olcsóbban.

Néztem kinti szolgáltatókat, és a szolgáltatásaik egész olcsóak az itthoni árakhoz képest mondhatni egész korrekt, ám a készülékeket ott is meg kell fizetni..bár olcsóbbak sokkal.

A normális válaszokat előre is köszönöm. :)

#telefon #ideiglenes telefon
2013. máj. 4. 11:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
20 nem fog beleférni :S próbálok a költségekből lefaragni ígyis túlléptem a becsült keretet jócskán..
2013. máj. 4. 18:11
 12/14 anonim ***** válasza:
mennyit tudnál rááldozni? használt is érdekel vagy csak új?
2013. máj. 4. 20:16
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom igazándiból. A lényeg csak az lenne, hogy meg tudja a netet osztani a laptopommal és a Lumiámmal. Kamera se fontos most, gondolkoztam használtan is, lehet jobb, mint újonnan.
2013. máj. 5. 14:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Mondom 10 ezerért már kapsz galaxy Y-t, Minit, vagy Giot, ennél olcsóbban sajnos nem igen van :(
2013. máj. 5. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!