Samsung galaxy Y pro telefonom van. Csak akkor működik rajta az internet, ha olyan helyen vagyok, ahol van Wi-Fi? Miért jó ez a telefon? Mit jelent az, hogy androidos?
Jaj istenem már megint egy almafabéta...pfff
Szóval:
-Az internet nem csak wifin keresztül megy ha van mobilneted.
-Ez a telefon nem jó.
-Az androidos azt jelenti hogy android oprendszer van rajta de ez neked úgyis tökmind1, sms-ezni meg facebookozni bármelyiken lehet.
almafabéta = analfabéta viccesen
Kedves Kérdező, amíg ezt a kérdést kiírtad, az internetes kereső segedelmével sok információt begyűjthettél volna a telefonoddal kapcsolatban. Legalább az alapokat.
Internet - vagy Wifi-n vagy egy megrendelt mobilinternet szükséges.
Miért jó - azt telepítesz rá amit akarsz (ez a modell egy alap készülék)
Ezt olvasd el
"Miért jó - azt telepítesz rá amit akarsz"
Nem teljesen igaz, hogy azt telepít amit akar...
Sok olyan app és játék van amit hiába akar telepíteni az elavult hardver miatt.
Kérdező: Igaz te nem analfabéta vagy hanem egyszerüen h.lye.
Hogy lehetsz ennyire sötét hogy nem veszed észre h azt direkt írtam úgy....
Egy újabb GYK-s balf.sz aki nem ismeri a google-t de mást le tud hülyézni, úgy hogy még egy egyszerű gúnyos megjegyzést sem tud normálisan értelmezni.
# 8 Pontosan te hülyézel másokat, most a kérdezőt, akkor ezért te vagy a "GYK-s balf.sz"?? Még te vagy felháborodva?!
Azért kérdeznek ezen az oldalon, mert nem tudják, ismerik az adott témát.
Pökhendi, gúnyos válaszodra kaptál egy normális hangnemű viszontválaszt, erre most saját magad égeted!
Ha ő engem leh.ülyéz akkor én miért is nem hü.lyézhetem le?
És elöbb meg kéne tanulni használni a google-t és nem állandóan rohanni ide és minden hülyeséget felrakni. Ha beírta volna a google-ba, millió találatot kapott volna, és már rég kapott volna választ a kérdésére. A GYk-s b.lfaszt arra értettem hogy inkább rohan ide minden hülyeségért minthogy elöbb beírja a keresőbe, legalább a telefon nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!