Sony Xperia U-t megéri megvenni?
42000-ért venném(+ szállítási díj) ujgsm-ben,fekete színben(meg egy fehér aljal).
Elvárásaim:
-az átlagosnál minimálisan jobb kamera
-játékokhoz jó processzor
-közepes méretű képernyő
-szép külső
-mindezt olcsón
"A válaszíró 87%-ban hasznos válaszokat ad." -nak:
Szépen megkérlek, hogy látatlanba ne írd azt, hogy én 65% -os válaszadóval egy személy vagyok. Köszönöm!
És a frissítésekhez vissza térve. Sola előtt egy minim volt. Tökéletesen szárnyalt, eszméletlen gyors volt, mindent elsőre megcsinált. Aztán megjelent a várva várt ICS amit fel is raktam. A telefon baromi lassú lett, a videó felvétel akadt stb. Csináltam sokszor vissza állítást, újra telepítést, próbáltam custom romokat, de a telefon nagyon lassú maradt! Olyannyira felidegesített, hogy bele ba... a falba. Nagy nehezen 6k -ért alkatrésznek eladtam. Ezután vettem egy solát, gondolva arra, hogy biztos a mini hardver nem volt elég az ics -re. A sola is eszméletlen gyors volt gb -vel, majd jött itt is az ICS. Amivel telefonálni is kínkeservesen lehet. Itt is volt visszaállítás, újrtatelepítés, frissítés ilyen-olyan custom rom stb. de maradt az kegyetlen lassúság.
Sony -t én többet nem veszek. Olyannyira nem értenek azok szemetek semmihez, hogy lassan az összesnek a halálát kívánnám. Jó, ez talán durva. De nem igaz, hogy egy telefonnal nem lehet telefonálni! Ha nekem nem hiszel, néz be a mobilarenas U vagy Sola topicba. Sok hozzászólásban megemlítik, különösen a solá -éba. És ahogy olvasom, a P Jb frissítésben is sikerült el... a telefonálást.
"Aztán megjelent a várva várt ICS amit fel is raktam. A telefon baromi lassú lett, a videó felvétel akadt stb."
Tavaly május végén jött ki ez, azóta még 3 build.
Sola-ra ugyanez volt a helyzet. Kijött rá még 2 build azóta, amiben kijavították a korábbi hibákat.
Az, hogy te az első kiadás után odabaxod a falhoz...
Miért nem tetted előbb viszza inkább a 2.3-at mindkét esetben. Otthon is könnyen lehet és a garancia is marad.
Szvsz kár vergődnötök, de mindkét probléma megoldható akár nálunk is a t-mobilban...
"Szépen megkérlek, hogy látatlanba ne írd azt, hogy én 65% -os válaszadóval egy személy vagyok. Köszönöm!"
Persze...
alig feltűnő a válaszok közötti hasonlóság, xar a sony, de egyikőtök se ajánlana másikat ami megérné ennyiért.
Tudom... Nincs ilyen...
azért qssoltok ebben a témában mindketten.
Nem lehet valakinek ugyanaz a véleménye? De igen. Úgyhogy ne lepődj meg.
Miért nem ajánlunk? MERT NEM EZ VOLT A KÉRDÉS! Fogd már fel! Amúgy elég alpári a stílusod "kedves" 23-as.
+ még: Telefonálás közben egyszer csak újraindul. Az hogy egyszer megcsinálja az egy dolog. De hogy rendszeresen...Ez is egy hibája. Vagy zenét hallgatok és akkor is. Lehet hogy másnak nincs ennyi rossz tapasztalata vele, de akkor nem is ismeri a telefont.
"MERT NEM EZ VOLT A KÉRDÉS! Fogd már fel!"
Te meg azt fogd fel végre a haveroddal, hogy az XPERIA U-RÓL SZÓL A KÉRDÉS ÉS NEM A SOLA-ról...
Akkor minek válaszolsz mindkettőnk írására? :) Hagyhadnád annyiban is. De neeeeemm, persze hogy nem. Na de a lényeg:
Kérdező! Ne vegyél Sony-t.
Persze, hogy nem hagyom, ha hülyeségeket írsz egy olyan telóról, amit nem is ismersz...
De, ha ne vegyen sony-t akkor szerinted mit vegyen 42-ért, galaxy ace-t?
Jóhogy...
Csak leírtad, hogy xar a sony. Az később derült ki, hogy a sola-ról van szó.
És jól lepontozgattok mindenkit akit mást írt, mint ti ketten a SOLA-ról, holott nem is arról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!