Sony Xperia U-t megéri megvenni?
42000-ért venném(+ szállítási díj) ujgsm-ben,fekete színben(meg egy fehér aljal).
Elvárásaim:
-az átlagosnál minimálisan jobb kamera
-játékokhoz jó processzor
-közepes méretű képernyő
-szép külső
-mindezt olcsón
A sola és az u hardveresen és szoftveresen is ugyan az. Persze beleköthetsz abba hogy a sola -nak nagyobb a kijelzője, de ettől még nem kell egy új androidot felépíteni...
Csak erre:Akksit nem lehet kivenni.
Ki lehet, csak utánakéne járni, hogy hogyan.
Szerinted, hogy cserélek akksit a t-mobilban?
Xar esetleg az akksi, kidobom a telefont?
Nem sola-ról van szó, hanem bármilyen telefonról amiben nem lehet csak úgy kivenni az akksit házilag. (ki lehet úgyis, ha utánanézel), de gondolom ha ekkora a pofád nem nagy ügy egy guglizás...
A belassulás, gondolom teljes telepítést csináltál és nem csak ráfrissítettél a korábbi rendszerre?
"A sola és az u hardveresen és szoftveresen is ugyan az. "
Leszámítva pár eltérést.
Gondolom az első válaszoló és te is ugyanaz vagy...
Akkor miért nem ajánlasz egy jobbat 42000-ért?
Akksit meg, ha gond van vele kicseréljük, meglepő módon garanciában...
Akinek meg gondja van vele annak is javaslom bármelyik szervízünket és megoldjuk. Nemcsak szolgáltatók vagyunk, de szervízünk is van pl. az europarkban.
Ha meg olyan a probléma akkor vagy cseréljük vagy elküldjük javítani a szerződött partnerünkhöz.
Amúgy összességében nincs az u-val semmi olyan gond amit az első válaszban írtál.
Ami meg van vele az bármelyik gyártónál előfordul.
Az u-t 1 éve se kapni, gondolom van rá garancia, ha valaki nálunk vette. Az meg nem a mi problémánk, ha valaki ilyet észlel és nem hozza be megmutatni. Ha nem buherált rajta akár én is megoldom (megoldom akkor is ha buherált rajta, csak úgy kettőnk között).
A lassúság azért van, mert ráfrissített a korábbi rendszerre, pedig a pc companion és a sony update service is felajánlja a teljes új telepítést is...
Látom szövegértés ötös. OTTHONI csere. Nem szervizben.
Miért ajánlanék? Ő csak azt kérdezte megéri-e. A válaszom az volt hogy nem.
Másik: még jó hogy Sola-ról írtam és nem U-ról.És hogy hogyan frissítettem a telefonomat, onnan a túlvégről nem fogod kitalálni 100%-ra.
"És hogy hogyan frissítettem a telefonomat, onnan a túlvégről nem fogod kitalálni 100%-ra."
99.9-re kitalálom.
Te csak egy telefont frissítettél ilyen probléma miatt, én meg hetente 5-öt...
Szvsz hagy abba a haveroddal...
"Miért ajánlanék? Ő csak azt kérdezte megéri-e. A válaszom az volt hogy nem."
Valami csak megéri ennyiért, vagy ne vegyen semmit?:D
De áruld el, miért akarsz te otthon akksit cserélni?
Xar az akksi netán?
Hidd el az átlagemberek 99%-ban még azokban a telókban se cserélik amiben könnyen lehet...
Hagyd abba inkább szvsz. Az első válaszodban még a minőséggel volt gondod, most meg már az akksival is.
Te ugyanaz vagy a másik válaszolóval is, de mindegy.
nem kell senkit hülyének nézni "ez az oldal nem erről szól".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!