Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy S3-at újonnan,...

Vettem egy S3-at újonnan, Mobil&Laptop shop-ba, kártyafüggetlenül. DE, Többi lent?

Figyelt kérdés
találtam rajta egy SuperSu és egy CWM nevű alkalmazást :/ és ha frissiteni szerettem volna a jelly bean legújabb android rendszerre, kiirta hogy módosított rendszer, nem frissíthető a a telefon, namost gondolom én ezzel a nevű prg-al függetleníthették ki a telefont, de most akkor rootolva van a telefonom ? van nekem ebből valamilyen hátrányom ? mindenképpen visszaviszem a boltba ahol vettem, csak na .... mégis idegesít hogy minek túrkáltak bele, és ha unrootolom akkor utána tudom frissiteni a telefon android rendszerét? köszönöm a válaszokat előre is!
2013. máj. 3. 15:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérd vissza a pénzed , vagy adjanak egy ténylegesen új telefont a régi helyett ingyen , ha nem adnak akkor fogyasztóvédelem Mindenféleképpen ! Ne hagyd ,hogy átb*sszanak ,ez nem csak a mobilról szól , hanem az üzenetről is.
2013. máj. 3. 16:36
 12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, beszéltem a központtal, és ott azt mondták, ha úgyvan raknak rá egy gyári rendszert, vagy adnak egy gyári kártyafüggetlen telefont... de nem értik hogy történhetett meg ez, várnak az üzletbe hétfőre, de ezt a központba mondták, namos én meg szolnokon vettem a telefont remélem nem fogják kitalálni, hogy én piszkáltam meg a telefont....
2013. máj. 3. 16:53
 13/13 anonim ***** válasza:

pofám leszakad, h mik vannak... bocsi tudom h nem hasznos a válaszom, de ezen csak megdöbbenni tudok.. ha rootolták a telefont mielőtt eladták az felettébb érdekes... és vajon mi okuk lehet rá?.. eltudom képzelni h valaki visszahozta ők meg meg se nézték csak szépen visszacsomagolva ujra megprobálták eladni... Jó reklám ez itt a boltnak... amúgy a CWM szerintem nem egy rossz dolog :) de hát azért az originál telo nem cwm-al jön:D ....hihetetlen.... Ird fel az IMEI számát a telefonodnak *#06# és nézd meg h egyezik e a telefon dobozán valamint hátulján lévő számmal. valamit ezt a számot tartsd meg

és vita esetén kérdezd meg a három nagy magyar szolgáltatót, hogy egészen véletlenül nem ők adták-e el ezt a telefont egy valamiylne előfizetés mellé.. Ezesetben megvan a válasz.. valaki elpasszolta a boltnak az uj telefont, ők függetlenítették és megprobáltak rajta túladni.. Járj utána ha másért nem is azokért akik legközelebb ott vásárolnának, ne tegyék.. Ilyen boltokkal jobb nem üzletelni...

2013. máj. 3. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!