Vettem egy S3-at újonnan, Mobil&Laptop shop-ba, kártyafüggetlenül. DE, Többi lent?
pofám leszakad, h mik vannak... bocsi tudom h nem hasznos a válaszom, de ezen csak megdöbbenni tudok.. ha rootolták a telefont mielőtt eladták az felettébb érdekes... és vajon mi okuk lehet rá?.. eltudom képzelni h valaki visszahozta ők meg meg se nézték csak szépen visszacsomagolva ujra megprobálták eladni... Jó reklám ez itt a boltnak... amúgy a CWM szerintem nem egy rossz dolog :) de hát azért az originál telo nem cwm-al jön:D ....hihetetlen.... Ird fel az IMEI számát a telefonodnak *#06# és nézd meg h egyezik e a telefon dobozán valamint hátulján lévő számmal. valamit ezt a számot tartsd meg
és vita esetén kérdezd meg a három nagy magyar szolgáltatót, hogy egészen véletlenül nem ők adták-e el ezt a telefont egy valamiylne előfizetés mellé.. Ezesetben megvan a válasz.. valaki elpasszolta a boltnak az uj telefont, ők függetlenítették és megprobáltak rajta túladni.. Járj utána ha másért nem is azokért akik legközelebb ott vásárolnának, ne tegyék.. Ilyen boltokkal jobb nem üzletelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!