Sony Ericsson Xperia Mini Pro készüléken hogyan lehet beállítani a billentyűhangot? (ha lehet)
Mely esetekben akarod, hogy hangja legyen?
Az eredeti hangok akarod lecserélni másra?
Melyik oprendszer van a telefonodon (Adnroid 2.x.x / 4.x)?
Valahogy sejtettem, hogy nem WP8 van rajta! :)
2.3-as rendszeren beállítások -> Hang -> Hallható kiválasztás: pipáld ki -> hangerőt maxra.
Hangerőt maxra bővebben: kicsivel följebb van egy olyan menüpont, hogy "Hangerő". Azon bellül "Média". Arra tegyél anny9i hangot, amennyit hallani szeretnél.
Ez egyébként médiahang, tehát az "asztalon", ha nyomogatod a "hangerő le" gombot, akkor némítja a telefont, ezzel együtt a kiválasztás hangerejét is. Ha nem szeretnéd elnémítani, csak halkítani / erősíteni, akkor vagy beállítások és a fent említett módszer, vagy zenelejátszó (nem kell elindítani semmit), lehalkítod és kilépsz.
Sziasztok segítsetek már.
Soni xperia x8 mobilom van és szeretném a tárcsázási hangot ki kapcsolni de nem tudom hogy hogy kell és nem tudom hogy hol és mit keressek előre is köszönök minden segítséget.
Üdv Andyka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!