A vodkafonennal tavaly kötöttem egy 2 éves szerződést mobilra. Most meg akarom szüntetni, erre közlik h 100 000 Ft-ot kell fizetnem. Létezhet ilyen?
Nekem nem a vodafonnal volt ilyen sz*rságom, hanem a T-....-lal. Párom nevére vettünk 2 telót, hogy ingyen tudjunk beszélni... 2 éves hűségnyilatkozattal. Tudták, hogy akkor a páromnak nem volt jövedelme, mégis odatolták a papírt, hogy persze persze, kaptok mobilt...
Amig fizettük a havi (kettőnké együtt) 20-25000-ftos számlákat, addig meg voltunk becsülve nagyon...
De 1 év után gondok adódtak, és nem tudtuk fizetni decembertől... aztán kimaradt a jan. is, a február is. Ez volt összesen 80.000 ft. Szépen kikaptuk a levelet, hogy késés miatt rátették a 60ezer forintos kötbért (30 telónként)... áprilisban bementünk elrendezi párommal, mert össze-vissza fenyegettek. 4 hónap alatt kellett befizetnem a 142ezer forintot... júniustó, szeptemberig 35 havonta... múlt héten vittem az utolsót.
Nagyon vigyázni kell ezekkel a .......!!!!
Tudom a mi hibánk volt hogy nem fizettük, de nem tudtuk miből.
Szerződés? Azt ilyenkor nagy ivben felrúgják, szóval elképzelhető, hogy ki kell annyit perkálnod. Menj be, beszéld meg velük (ha egyáltalán lehet velük...) hogy adjanak havi részletfizetést rá...
Az a baj, hogy nem lehet megúszni mert kö.csögök!!!!
Tudom mit érezhetsz...
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!