Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A vodkafonennal tavaly kötötte...

A vodkafonennal tavaly kötöttem egy 2 éves szerződést mobilra. Most meg akarom szüntetni, erre közlik h 100 000 Ft-ot kell fizetnem. Létezhet ilyen?

Figyelt kérdés
A cégem megszűnt, igy ezt az elofizetest kénytelen voltam felmondani idő előtt. A szerződés alapján 22500 Ft-ot kellene fizetnem, de szerintük 4X annyit....
2009. szept. 28. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem nem a vodafonnal volt ilyen sz*rságom, hanem a T-....-lal. Párom nevére vettünk 2 telót, hogy ingyen tudjunk beszélni... 2 éves hűségnyilatkozattal. Tudták, hogy akkor a páromnak nem volt jövedelme, mégis odatolták a papírt, hogy persze persze, kaptok mobilt...

Amig fizettük a havi (kettőnké együtt) 20-25000-ftos számlákat, addig meg voltunk becsülve nagyon...

De 1 év után gondok adódtak, és nem tudtuk fizetni decembertől... aztán kimaradt a jan. is, a február is. Ez volt összesen 80.000 ft. Szépen kikaptuk a levelet, hogy késés miatt rátették a 60ezer forintos kötbért (30 telónként)... áprilisban bementünk elrendezi párommal, mert össze-vissza fenyegettek. 4 hónap alatt kellett befizetnem a 142ezer forintot... júniustó, szeptemberig 35 havonta... múlt héten vittem az utolsót.

Nagyon vigyázni kell ezekkel a .......!!!!

Tudom a mi hibánk volt hogy nem fizettük, de nem tudtuk miből.

Szerződés? Azt ilyenkor nagy ivben felrúgják, szóval elképzelhető, hogy ki kell annyit perkálnod. Menj be, beszéld meg velük (ha egyáltalán lehet velük...) hogy adjanak havi részletfizetést rá...

Az a baj, hogy nem lehet megúszni mert kö.csögök!!!!

Tudom mit érezhetsz...

L/22

2009. szept. 28. 10:37
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem attól függ, kivel kötötték a szerződést. Veled vagy a cégeddel? Mert ha a cégeddel és az megszűnt, akkor legfeljebb a cégeddel szemben követelhetnék azt a közel 100 ezer forintot. Onnantól meg a céged formájától függ (kft, bt), hogy neked, mint tulajdonosnak a céged tartozását ki kell-e fizetned vagy sem. Ha viszont Te kötötted a szerződést velük, akkor bizony ki kell fizetned. 22.500 még jó, a t-mobile-nál 30 ezer felett van ez az összeg, úgy tudom.
2009. szept. 28. 10:42
 3/3 A kérdező kommentje:
a cég lényegében én vagyok, uhogy teljesen mind1 kinek a nevén van...(egyébként a cégén). nem a 22500 Ft-on problé,mázok, haenm azon, hogy szerintük négyszer annyit kell kifizetnem erre-arra...
2009. szept. 28. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!