Segítség Androidos telefon használatához. Tudtok hasznos tippeket?
Most van először Androidos telefonom( Xperia tipo).
Lenne egy- két kérdésem a használatával kapcsolatban is:
- első bekapcsolás után jelzi a legördíthető menüben, hogy új rendszerfrissítés érhető el. Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt hogyan érdemes / kell telepíteni?
- alapból van mobilinternetem, de ha wi-fin csatlakozom akkor azt fogja használni automatikusan?
- hogyan tudok kitörölni a telefonszámokat amikre nincs szükségem? mert nem látom ezt a lehetőséget..
Illetve tanácsokat szeretnék kérni, hogy milyen ( ingyenes) programokat ajánlotok , amiket érdemes feltelepíteni?
Nagyon megköszönném a segítő válaszokat.
1. Ha engedi, akkor OTA (Over the air) telepítsd, mert így megmaradnak az adataid. Ez annyit tesz, hogy ráböksz az értesítésre, és követed az utasításokat.
2. Igen, olyankor automatikusan a WiFi lesz aktív.
3. Hosszan tartsd rajta az ujjad a törölni kívánt kapcsolaton, majd az előugró menüben ott lesz a törlés.
4. Opera Mini, Total Commander, Fordító. Nálam legalábbis ezek vannak.
1/ nekem U van, PC Companionnal frissítettem, nem bántam meg, érthető szájbarágósan elmagyarázta.
2/Nem biztos, csak a wifi legyen bekapcsolva, az adatforgalom NE!
3/uaz mint fent.
4/ aCCleaner pro, advance task killer. előbbi törli a felesleges cache fileokat, második bezárja a háttérben futó prg-okat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!