Mi a véleményetek a Nokia Lumia 620-ról?
Megéri az árát?
52 ezerért venném..
Esetleg akinek már van ilyen telója az elmondaná mi a véleménye ?
Esetleges akadozások vannak-e benne?
Ha jól értettem akkor a GPS ingyenes rajta?
Mert nekem Androidom volt ezelőtt
és ott ingyenes volt az IGO nem igényelt internetkapcsolatot..
szóval akkor itt is ez a helyzet?
Holnap érkezik meg a ketyere :)
Milyen játékok futnak el rajta?
Én droidon ilyenekkel játszottam pl.: Angry birds, Asphalt7,
Igazából kb ennyi.. Jobban az autós játékok érdekelnek..
de nem vagyok nagy kocka..
Max akkor játszottam amikor untam magam..
Inkább netezős vagyok: Facebook, Gmail,
Igen, ingyenes maga a program is (pl. Android-Navigon kb 15.000 FT ha nem okosban oldod meg :D) és a térképek is ingyenesek. Külön jó dolog hogy nem csak európai térképek vannak.
Angry Birds, Asphalt 7 megy bár mindkettő pénzbe kerül és Wp-n nincs az hogy letöltöd gépre, rárakod a telóra és megy is, itt a fizetős programokat meg kell venni vagy nem tudod használni őket.
Pár játék ami nem megy: Asphalt 5, Temple Run
Köszi az infókat!
Na majd akkor holnap kiderül hogy milyen benyomást kelt a szemembe a kicsike..
Remélem nem csalódok benne.. :)
Megjött a teló!
SZÉP ÉS JÓ, DE NEM ENGED LETÖLTENI A PIACRÓL SEMMIT amig nem csinálom meg azt a család szolgáltatást.. :(
de viszont nem tudom hogyan kell ezt beállítani, már probáltam töbször is, de nem megy...
Tudnál ebben segíteni nekem?
Nem jól adtad meg a születési dátumodat!A regisztrációnál kérte, de gondolom a mai dátumot adtad meg.
Lépj be a microsoft accountoddal a [link] weboldalon és ott meg tudod változtatni a dátumot!
Tényleg!
Sikerült
Még1x is köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!