Nokia Lumia 620at miért nem ismeri fel az XP?
Itt olvasgass! [link]
Azt a varázslót ajánlom.(szerintem)Egyébként gondolkozz el a Win7-en.Xp 12 éves rendszer,2014-ig támogatják,de már most van egy csomó program,játék ami nem fut rajta,vagy problémás.Eljárt felette az idő.Valami ismerősödnek tuti megvan a Win7.Rá is tudja rakni,azt kész.Egyre több gondod lesz vele,nem csak a telefonnal kapcsolatban.WP7-en Zune-hoz Windows XP SP3 kell,lehet a tied SP2,és ez WP8-on is gond.Ezt is lesd meg,lehet ezt kéne letölteni,de ennyire én sem értek hozzá,majd valaki okos megírja. [link]
A 3. vagyok ismét, amennyiben valakinek hasonló problémája van, mint nekem, akkor itt a megoldás:
Időközben megjelentek a Windows Update-es frissítések a Media Player-hez, ezeket telepítettem. Viszont önmagában még ettől sem lett jó. Ezután a Rendszer beállításaiban a Hardver-Eszközkezelőben megkerestem a "Lumia 620"-at, ami az "Imaging eszközök" alatt volt. Ezen kértem egy illesztőprogram frissítést, engedélyezve a Windows Update webhelyet is (MTP Device-t telepített) és most már normálisan működik Windows Intézőben. Az eszközkezelőben a Lumia 620 innentől a "Portable Devices" alatt szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!