Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan androidos mobil,...

Van olyan androidos mobil, aminek az akkuja bírja 3 napig, vagy erre csak a symbianos Nokiák képesek okosteló kategóriába?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 11:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
igo?! ezt got állítod értesz a telefonokhoz?? az említett galaxyra rátettem és nagyon elmarad a nokia féle navigációktól, olyannyira, hogy konkrétan beállítottam rajta, hogy ne vigyen fel autópályára és felvitt volna, ha nem figyelek.. akkor már sokkal inkább garmin, ami van symbianra, de igazából fölösleges, mert teszi a dolgát ami gyárilag benne van az is!
2013. máj. 2. 10:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Tegyük fel hülyeséget írtam, azért, mert értek a telefonokhoz még nem tudok mindent, lehet, hogy nem ismerek egy programot annyira, és nem a legjobbat írom, ez van.

Nokia tényleg jó navigációkat gyárt, de az iGO is nagyon jó, egyik legjobb, problémái biztos vannak, de mivel gyakran frissítik, ezért a hibái gyakran eltűnnek.

Mindegy, nem foglalkozok többet ezzel a kérdéssel, tökre eltértünk a témától.

2013. máj. 2. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!