Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan androidos mobil,...

Van olyan androidos mobil, aminek az akkuja bírja 3 napig, vagy erre csak a symbianos Nokiák képesek okosteló kategóriába?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 11:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
csak azok képesek..
2013. máj. 1. 12:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem létezik olyan okostelefon, ami 3 napig bírná.
2013. máj. 1. 12:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Dehogy is nem, nekem Nokia c6-01-em van normál használat mellett 3 napot simán kibír. Sőt az N8,X7 még több ideig is elmegy, akár 5 napot is és úgy, hogy előbbinek 3,5 colos, utóbbinak 4 colos a kijelzője!
2013. máj. 1. 12:49
 4/12 anonim ***** válasza:
az én 5800am egy héten 2szer töltöm ugy hogy mindennap netezek,zenét hallgatok stb..csak normálisan karban kell tartani, nem futtatni minden szart a háttérbe, és birja..
2013. máj. 1. 13:25
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Én csak okostelefonokat írtam, amiket írtatok azok max okoskatelefonok.
2013. máj. 1. 14:30
 6/12 A kérdező kommentje:

Utolsó, volt samsung galaxym nem vált be, olyannyira nem, hogy egy nagy rakás sz.r volt, minden nap fagyogatott, 1 napot se bírt ki és ócsdi anyagminőség jellemezte. Az okoska szó inkább rád jellemző, úgy látom, mint ezekre a telefonokra.. Elárulom, legalább annyit tudnak átláthatóbb a menürendszerük, mint egy androidosnak, vagy egy Iphonenak. Ráadásul a kamerájuk veri az összes az összes többi okostelót, nézz utána, okoska. :) És ezekben valóban használható a gps, ingyen!

Pl: http://www.youtube.com/watch?v=g5uaYAg5TMc

http://www.youtube.com/watch?v=DnvD0ELFyB8

2013. máj. 1. 15:35
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Hidd el, értek a telefonokhoz, tudom mi mire képes, egy Symbian meg sehol sincs egy WP, Android vagy iOS-hez képest.
2013. máj. 1. 15:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem olvasgass még kicsit utána jobban....olyan funkciók vannak még egy mostani belle refreshbe is ami nem hogy sose volt ,szerintem nem is lesz pl egy androidos telefonban..
2013. máj. 1. 16:36
 9/12 anonim ***** válasza:
másrészt tisztázandó hogy a symbian fejlesztése már le is állt,kisebb frissitések jönnek rá maximum,és ez is tavaly voltmár. funkcionalitásba speciel nem marad el,egyiktöl sem,testreszabhatóságra meg pláne,föleg az ios és androidhoz képest,funkcióban pedig aki unatkozik az keressgessen összefüggéseket és különbségeket (előnynek például kapásból az hogy van egy npormális navigáció,normális akkuidő,a nokia saját szoftverei és társai)
2013. máj. 1. 16:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Normális navigáció? Sorolhatnám mennyi ilyen van Androidra, de elég csak egyet mondanom, az iGO.

Normális akkuidő? 0 hardverrel nem is csoda.

Ha csinálna valamelyik gyártó egy telefont 5 évvel ezelőtti hardverrel, az ugyanúgy kibírná napokig.

2013. máj. 1. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!