Ha az iphoneom le lett tiltva (mert jelkódzárat kért, és én olyat tutira nem állítottam be:S) akkor mit lehet csinálni vele? Voltam ma a vodafone-nál és azt mondták, hogy ha ők megcsinálnák, minden letörlődne.
Pedig valóban csak törléssel lehet megoldani sajnos. Pár adatot vissza lehet nyerni igen körülményesen jailbreak-kel (képek: [link] ), de ez sem 100%-os. A sima adatok, kontaktoknak annyi valószínűleg, hacsak nem használtad az iCloudot (ha használtad, akkor viszont minden fent lehet, képek, kontaktok etc).
Amit a vodánál csinálnának, azt otthon is tudod iTunes-szal, csak restore kell recovery módban.
Butaság.
Ha azon a PC-n tudsz csinálni restoret amivel korábban is volt syncelve akkor nem vesztesz el semmit, restore után vissza tudod tenni minden adatodat, vagy pedig egy korábbi biztonsági mentést vissza tölteni.
Ha nem tudsz ugyan azzal a géppel restoreolni akkor ugrik minden adat.
Igen, és mindenki tudja hogy egy letiltott iPhoneról egy kattintás biztonsági mentést készíteni, hisz csak azt a kódot kéri az iTunes, amit soha nem tudtál.
*sarcasm off*
Akkor egy kis olvasnivaló:
Köszönöm a válaszokat, de ezt most még így sem értem teljesen. :(
Szerintem az lesz a megoldás, ha a garanciával együtt beviszem a vodafonhoz. (Még csak kb. 2 hete van meg..!)
Köszönöm, sikerült! :)
(Az igaz, hogy sajnos a képek, és stb. letörlődtek, de legalább továbbra is használható, és semmi baja!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!