Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb operációs...

Melyik a legjobb operációs rendszer? Android, ios vagy windows phone

Figyelt kérdés

2013. ápr. 23. 18:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Telefonfüggő. Egy olcsó kacaton sz@r az android, egy csúcsmodellen olyanon amin a gyártó saját maga adja a lapkát azon csúcs az android! A wp és az ios-t zártsága miatt nem szeretem...mindent tud de nem szabad semmit.
2015. dec. 17. 01:14
 12/13 nyarierik123 ***** válasza:
Szerintem az android a legjobb,a wp és az Ios túl zárt, szinte semmire sem tudnám használni csak netre, mivel áruházból nemigazán szoktam letölteni mert sok a fizetős vagy a próbaverziós játék, ezért szoktam az aptoide.com ról letölteni mert ott minden ingyenes, de erre az IOS vagy a WP nem alkalmas
2016. jún. 29. 09:19
 13/13 Spoti válasza:
iOS a legjobb, leggyorsabb. Hátránya sajnos az, hogy zárt rendszer, ami nekem se tetszik de meglehet szokni. Az android ami volt nekem az olyan lassú volt, hogy felbasztam magam rajta nagyon. Én személy szerint nem szeretem a lassúságot. :D Bár állítólag 100 ezer forint felett érdemes android telefont venni mert az nem lassul be. Windows telefonokat nem ismerem ezért arról nem tudok véleményt mondani.
2017. nov. 23. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!