Melyik a legjobb operációs rendszer? Android, ios vagy windows phone
wp-nem fagy és megbízható.
Egyébként ez a kérdés teljesen szubjektív. Én pl androiddal kezdtem. Nézegettem a wp-s nokiákat. Néztem mi ez a szar. Aztán megnymkodtam kicsit. És mégis annál kötöttem ki. Kellemeset csalódtam benne.
Ha adhatok egy jó tanácsot ne hidjetek el sok mindent.
Ezzel azt akatom mondani hogy ne halgassatok egymásra a telefon választásban mert, a mai világban (én így látom )
hogy az android a sok cuccal, az iOs a minőséggel és a windows phone a szerénységgel. Igen jól hallottátok a szerénységgel. Ugyebár a windows és az aple jó pár éve verseng. A windows az olcsó jó dolgokkal és az aple ajó minőséggel. Ezt az aple vitte mert, nem olyan rég az aple több bevételre tett szert mint a windows.Na most visszatérve a telefonokra mindenkinek más tetszik. Csak még egy dolgot. Hogy a windows és az aple rendelkezik a legnagyobb tapasztalattal a computereknél mert, ugyebár az andrioid csak a telefonoknál. Úgyhogy az android egy idő után el fog vérezni.Szerintem ez egy 10év múlva be fog következni.úgyhogy a windosw vagy az ios. Nekem nokia lumia 800 jött be.GYŐZZÖN A JOBBIK!
tudod a kérdés az operációs rendszerről szól.
Nincs itt semi telefonról szó,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!