Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia tipo vagy nokia...

Sony xperia tipo vagy nokia lumia 620 a jobb?!

Figyelt kérdés
melyik a jobb ? mi a véleményetek a telefonokrol ?

2013. ápr. 22. 07:00
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ha minnél kevesebbet akarsz kőlteni akkor tipo!De ha az ár nem lényeg akkor meg az van hogy milyen tulajdonságokat figyelsz?Ha nem akarsz venni de jó játékokat vagy programokat akarsz ebben egy picit jobb az android!De ha nem annyira fontosak a játékok és a progik akkor meg a Lumia a jobb!Dönts ahogy szerinted kedveled ilyen tulajdonságokat de ebből az érvbül 2-1-re nyert a Tipo!
2013. ápr. 27. 18:43
 12/14 anonim ***** válasza:
nem 2-2 a lumia a jobb az a jövő ez még csak a windows phone 8.0 és ez már egy szinten van az androiddal mint pl:a symbian belle is egyre erősödik majd ha lessz windows phone 8.5 akkor az android szintje lecsökken és átveszi a wp és elmondanám hogy már az android market összes játéka progija meg van tervezve wp-re is tehát a jövő a wp!
2013. jún. 29. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Konzervatív becsléssel is egy éven belül megelőzi az iOS-t globális szinten, két éven belül pedig megközelíti az androidot. Ahhoz nagyon el kell csesznie valamit a MS-nak, hogy ez ne jöjjön össze.Ezek piackutatók becslései a WP-ről.Ahogy áttöri a lélektani határt(márpedig már ott van, szerintem már át is törte, a WP jelenleg minden fejlesztő számára a droidon és ios-en kívül a harmadik, egyetlen komolyan vehető platform), rögtön beindul a tömegvonzás : gyártók->felhasználók->fejlesztők ördögi köre, ami eddig pont fékezte a platform erősödését.Európában 6%,de pl. azon belül Olaszországban 20% körül van.(Aki megbukott volna százalék számításból annak mondom,a WP növekedése egyben a többi platform csökkenése.)Ha két év múlva a WP 35%-on áll,az iOS tartja a 20%-ot,az Androidnak már csak olyan 40% marad,mert azért akkor is lesz Black Berry OS,még lesz nyomokban Bada,Meego,Symbian.Egy sokkal egészségesebb piaci verseny lesz.Bőven az is előfordulhat,hogy beelőzi az Androidot.Semmi sem tart örökké.Továbbá a Win8 befolyása is növelni fogja a markettet.(már most van olyan alkalmazás,ami mindkét rendszerre megcsinált a fejlesztője.)
2013. jún. 30. 07:46
 14/14 anonim ***** válasza:
A Tipo egy bughalmaz sz*r. Aki szereti a pénzét jó helyre tenni az messziről kerülje a tipot. Ez sem több mint egy túlàrazott fos. Én 1,5 évig használtam és bátran kijelentem hogy sz*r. Inkább valami kínai telót nézzél normális gyártótól ha android kell, de ha wp akkor pedig a fent említett mobil.
2014. jún. 13. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!