Sony xperia tipo vagy nokia lumia 620 a jobb?!
Hát ha nem szeretnél a Windows phone rendszerrel "szenvedni" akkor szerintem androidra nyergelj át :)
Mindkét telefonnak megvannak az előnyei és hátrányai, de pl engem a windows rendszer nem tudott meggyőzni.
Szerintem a Tipo helyes választás volna.
Én sem szeretem a Windowst. Tehát: Tipo!
Meg a Lumia 2x annyiba is kerül.
Senki ne szidja egyik rendszert se! Az teljesen érthető, hogy valakinek nem jön be ez vagy az a rendszer, de akkor se kéne szídni!
Az android előnye, hogy sokkal jobban testreszabható, és sokkal több alkalmazás van rá, és ez nagyon nyomós érv az android mellett, mert windowsra az android mellett szinte nincs is alkalmazás.
A windows phone előnye a kis rendszerigény, ezáltal gyors, stabil, nem akd sűrűn és nem fagy, ez pedig a nyomós érv a windows mellett.
Ki-ki döntse el magának, hogy melyik jön be jobban neki, de ne szídja a másik rendszert!
Én személy szerint Android párti vagyok, és a lumia 620 árán egy Xperia Sola-t vennék, de ha windows phone-t szeretnél, akkor vedd a 620-at, mert az is jó telefon.
Úristen!!!Létezik normális Androidos is?Ez kemény!:)
Le is írta az előttem szóló,mi a helyzet.Én WP párti vagyok,de volt Androidom.Azért be lehet lakni a WP-t is,persze nem olyan szabad,mint a droid.Inkább kicsit korlátok közé engedem magam ÉN,de ami a pozitívuma,hogy belakod,használod,és fasza.Ennyi!Működik ahogy kell.Akadni csak nagyon ritkán,akkor is indokolt.Fagyni meg több mint egy év használat(Lumia710 WP7),és semmi,nulla fagyás.Most fogom 720-ra cserélni.NEKEM már nincs igényem hogy kavirnyásszam a rendszert,ezért nekem az Android előnyei már igazából nem léteznek,ill. lényegtelenek.de Bog nagymester is elmondja,milyen a WP:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vQ1..
Lényeg a lényeg.Két különböző igényhez készült,két különböző rendszer.
Egyébként valahogy így néz ki,egy belakott WP.Csak azért linkelem,mert sokan megijednek az alap felülettől.Ugye a boltban alap MS,Nokia csempék vannak a felületen.Teljesen máshogy néz ki egy használt WP,amit belakott a gazdája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!