A Sony Xperia U! nem lesz lassabb ha frissítem ICS 4. 0-ra?
Egy hét múlva ilyen típusú telefonom lesz, de viszont még a régi android van rajta a 2.3.7!
De több helyen is olvastam, hogy miután, frissítve lett a 4.0-ra, akkor, belassult, nem működött a wi-fi, és nagyon laggolt még a menüben is!
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen módon kell frissíteni, hogy ezek ne történjenek meg, és wi-fi gondom sem legyenek, mert ennél a telefonnál a legtöbb problémát erről olvastam, vagy egyáltalán megéri-e beruházni erre a telefonra?
Azt szeretném megkérdezni, hogy akinek ilyen telefonja van és érti a dolgokat, vagy már frissítette, hogy miket tapasztalt?
Köszönöm előre is!
De ha mondjuk frissítem, és mégis felmerülnének ezek a gondok, akkor hol kell visszaállítani 2.3.7-re?
Vagy csinálni kell előtte, biztonsági mentést, és úgy? vagy azt meg lehet csinálni a PC corporation-al, vagy a SUS-al esetleg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!