Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Sony Xperia U! nem lesz...

A Sony Xperia U! nem lesz lassabb ha frissítem ICS 4. 0-ra?

Figyelt kérdés

Egy hét múlva ilyen típusú telefonom lesz, de viszont még a régi android van rajta a 2.3.7!

De több helyen is olvastam, hogy miután, frissítve lett a 4.0-ra, akkor, belassult, nem működött a wi-fi, és nagyon laggolt még a menüben is!

Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen módon kell frissíteni, hogy ezek ne történjenek meg, és wi-fi gondom sem legyenek, mert ennél a telefonnál a legtöbb problémát erről olvastam, vagy egyáltalán megéri-e beruházni erre a telefonra?

Azt szeretném megkérdezni, hogy akinek ilyen telefonja van és érti a dolgokat, vagy már frissítette, hogy miket tapasztalt?

Köszönöm előre is!

2013. ápr. 21. 16:48
 1/7 A kérdező kommentje:
vagy mit és hogyan kell csinálni a frissítésénél, hogy ezek ne történjenek meg?
2013. ápr. 21. 16:51
 2/7 anonim válasza:
Hacsak nem gyárihibás a telefon, akkor inkább gyorsabb lesz mint lassúbb. Nincs semmilyen Wifi probléma sem
2013. ápr. 21. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs semmi probléma, nekem gyorsabb lett, és megéri megvenni.
2013. ápr. 21. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
én tegnap frissítettem 4.0.4-re ,és úgy tapasztalom hogy már nem merül annyira, és gyorsabb is lett, WiFi rendesen működik.. más probléma nincs:) és szerintem még sokkal szebb is lett :)
2013. ápr. 21. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem állítottam vissza frissítés előtt a gyári beállításokat, ezért az enyém 2 napig akadozott, utána begyorsult. Ha nem használod előtte, akkor érdemes egyből megcsinálni. Ha gépre kötöd, megkérdi PC Companiont telepíted-e, akkor telepítsd, majd ha felajánlja a frissítést, kövesd az utasításokat. Nekem az ICS helyrehozta a wifimet, nem elrontotta...
2013. ápr. 21. 21:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2013. ápr. 22. 00:55
 7/7 A kérdező kommentje:

De ha mondjuk frissítem, és mégis felmerülnének ezek a gondok, akkor hol kell visszaállítani 2.3.7-re?

Vagy csinálni kell előtte, biztonsági mentést, és úgy? vagy azt meg lehet csinálni a PC corporation-al, vagy a SUS-al esetleg??

2013. ápr. 22. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!